Sommarbrev Mars

Glad sommar Mars!

Efter vår fina men annorlunda skolavslutning får vi nu ta chansen att önska er vårdnadshavare en glad sommar och tacka för det här läsåret på det här sättet istället för på plats i skolan.

.

.

I klassrummet idag har vi firat in sommaren med eleverna genom att minnas året som gått med ett maffigt bildspel fullt av minnen, sjungit sommarsånger, lyssnat på rektorernas tal och ätit tårta.

.

.

Eleverna har också fått veta vilka mentorer de kommer att ha i höst. Ayla kommer inte längre att vara mentor men fortfarande undervisa i trä- och metallslöjd, Marie och Krister blir mentorerna i blivande Tellus. Det innebär att det har gjorts justeringar på olika sätt för eleverna och mer info om det kommer på schoolsoft inför hösten.

Vi hade en fantastisk dag med hela klassen i går i Dyviken, vi avslutar gemensamt på ett underbart sätt och får starta gemensamt i höst.

 

 

 

 

 

.

.

.

I åk6 är det som ni vet tradition att åka till Ängsholmen i uppstarten av terminen. I höst startar vi direkt med att åka dit, inga dagar i skolan utan vi har samling direkt på Boda brygga och tre dagar på Ängsholmen blir våra första skoldagar.

All information och detaljer om Ängsholmen kommer på mail till er vårdnadshavare men här kommer lite övergripande och korta bra att veta.

19 aug samling Boda brygga 10.00 och båtfärd till Ängsholmen, aktiviteter och övernattning

20 aug aktiviteter på ön, tex höghöjdsbana, paddling och disco, övernattning

21 aug aktiviteter, packa, båtfärd tillbaka till Boda brygga ca 13.30

Krister och Marie kommer att göra en rumsindelning med 4-8 elever och 1-2 föräldrar i varje stuga.

 

Vad ni än gör i sommar, hoppas det blir fantastiskt och att ni både får slöa och hitta på roliga saker!

Varma hälsningar och tack igen!