Sommarbrev Neptunus

Tack alla för en fin sommaravslutning med ett underbart fika! Nu är äntligen sommarlovet här och det är dags att att få lite ledigt. Vi vill tacka alla för för de fina sommarpresenterna.

 

 

 

Denna vecka har vi hunnit med några aktiviteter. Förutom allt städ har vi haft en fantastisk friluftsdag tillsammans med hela Mellangården. Vi bjöd eleverna på åtta olika stationer med allt ifrån samarbetsövningar till att samla varv på löparbanan. Köket bjöd på pastasallad som vi satt i gräset och åt och vi klarade oss precis ifrån regnet. Vi uppmärksammade även våra “tryggisar” för det fina förebilderna de varit under läsåret.

Under sommarlovet vill vi nu att ni ska bada, leka, läsa, sporta, dofta på blommorna och bara ligga i gräset och ha det skönt. Vi hoppas också att du kommer att uppleva, upptäcka och och få nya erfarenheter under ditt lov. Kanske kan din Sommaruppgift 2019 – Uranus lära dig något nytt som du kan dela med dig av när vi ses igen.

 

Vi vill också att ni fortsätter att läsa under sommaren. Skicka en läshälsning till oss ifrån den här sidan: https://www.xn--jagharlst-12a.se/bokrecension för varje bok du och ditt barn har läst tillsammans eller som ditt barn har läst själv. Våra mailadresser hittar ni bl.a. i sommarläxan. För varje recension vi får ökar chansen att er klass vinner presentkort på böcker till hösten! Här kan ni läsa mer: www.jagharläst.se. 

 

Vi önskar er alla ett härligt sommarlov och vi ses åter den 19 augusti!

 

 

Varma sommarhälsningar!

 

Ann-Sophie, Lisa, Gottis och Agnes

 

ann-sophie.petersen@lemshaga.se

lisa.webering@lemshaga.se

agnes.jansson@lemshaga.se