Studio Stjärnans veckobrev v. 37

Hej alla fantastiska elever!

Nu har även denna vecka gått mot sitt slut och vi längtar såklart efter att få se er på måndag igen. De senaste två veckorna har varit lite annorlunda med många borta då många har varit sjuka. Tack snälla alla för att ni alltid är så fantastiskt glada varje dag även då det inte alltid är precis som vanligt. Det blir ett väldigt kort veckobrev idag med lite information och bilder från vårt bak. Ta hand om er.

Kunskaper:

Hemkunskap:

Denna vecka bakades de efterlängtade kanelbullarna och det gick såklart fantastiskt bra för alla. Det smulades jäst, värmdes mjölk. Vi måttade upp mjöl, socker, kardemumma och salt med hjälp av decilitermått och teskedsmått. Det är svårt att hålla koll på alla måtten men snart sitter de kanske för alla.

”De här bullarna var godare än dem man köper”

”De bara smälter i munnen”

Var två citat från några i klassen! Det är så härligt att se när eleverna blir nöjda med deras resultat och även får beröm för deras bak. Vi har lite blivit av kändisar på fredagar bland lärare som vi har bjudit in på lite eftermiddagsfika.

Skola hem:

Information:

Nästa vecka: 

Måndag kl: 9.30-13.30 –  Sovmorgon, Idrott med Gottis i idrottsalen medtag inneskor och vattenflaska.
Tisdag kl: 8.20-13.30 – Vi går enligt schema.
Onsdag kl: 8.20-13.30 – Vi startar dagen 8.15 utanför slöjdsalen, kl: 8.20 börjar lektionen (Viktigt att komma i tid).
Torsdag kl: 8.20-13.30 – Vi går enligt schema.
Fredag kl: 8.20-13.00 – Idrott. Vi avslutar dagen i Hemkunskapssalen med att baka bröd.

Utvecklingssamtalsdag onsdagen den 29/9-21:

Inför utvecklingssamtalsdagen kommer ni få en tid för utvecklingssamtal med Camilla och Cecilia. Här kommer vi tillsammans gå igenom hur de första veckorna har fungerat för just ditt barn. Agenda för mötet kommer på school soft, tider kommer ni få på mail. Det betyder att under onsdagen är man ledig under hela dagen förutom under sitt samtal då vårdnadshavare och elev är inbjudna för samtal i studion Stjärnan.

Tack för den här veckan!

Camilla Mauritzson (Lärare)
camilla.mauritzson@lemshaga.se

Cecilia Engerdahl (Socialpedagog)
cecilia.engerdahl@lemshagas.se

Telefonnummer till Studio Stjärnan: 08586 313 19. Vi svarar under hela dagen men ser helst att ni ringer oss före eller efter studiotiden som är mellan 8.00-13.30.