Studio Stjärnans veckobrev v. 39

Hej alla härliga elever som besöker oss i studion,

Tack för en spännande vecka tillsammans i Stjärnan! Denna vecka har varit lite speciell då alla elever på Lemshaga har fått träffa sin mentor för ett utvecklingssamtal under veckan. Något som gjorde att ni alla delvis var lediga under onsdagen. Vi hoppas såklart att ni alla upplevde att ni hade ett trevligt samtal och nu har nya utmaningar i form av nya mål! Tack för trevliga samtal.

Kunskaper:

SV – finmotorik

Denna vecka har några av er fortsatt jobba med eran finmotorik för att utmana er i ert skrivande. Det är så roligt att se hur ni skapar och samtidigt jobbar med de små fina rörelserna som behövs för att skapa en bättre pennfattning.

Hemkunskap:

Idag hade vi en liten grupp som bakade tigerkaka. Här fick vi öva på hur mycket en tredjedel kunde var vi ritade upp och visade på tavlan innan vi körde igång. Självklart pratade vi även om de olika enhetsmåtten.

Skola hem:

Nästa vecka:

Information:

Nästa vecka: 

Studion är öppen för elever i åk F-6 måndag 9.30-13.30, tisdag-torsdag 8.20-13.30 samt fredagar 8.20-13.00.

Måndag –  Sovmorgon. Idag erbjuds idrott med Gottis i idrottsalen medtag inneskor och vattenflaska samt klä dig i kläder för lek, (träningsbyxor och kortärmad tröja samt en extra tröja om det blir kallt).
Tisdag –
Onsdag –
Torsdag –
Fredag – Idag erbjuds idrott, tag inneskor och vattenflaska samt klä dig i kläder för lek (träningsbyxor och kortärmad tröja). Vi avslutar dagen i Hemkunskapssalen.

Kläder efter väder:

Tänk på att alltid ta med kläder efter väder till skolan så vi kan gå ut under våra lektioner även då regnet eller så småningom snön kommer. Vantar, mössa, regnjacka, regnbyxor och stövlar är bra att ha när det är kallt.

Tack för den här veckan!

Camilla Mauritzson (Lärare)
camilla.mauritzson@lemshaga.se

Cecilia Engerdahl (Socialpedagog)
cecilia.engerdahl@lemshagas.se

Telefonnummer till Studio Stjärnan: 08 586 313 19. Vi svarar under hela dagen om vi inte sitter upptagna med elever, vi ser helst att ni ringer oss före eller efter studiotiden som är mellan 8.20-13.30.