Tellus vecka 50

The winner takes it all!

Den kanske allra största händelsen för veckan måste nog vara att vi nu officiellt kan titulera oss som vinnare av Retorikmatchen 2021. Vi pedagoger är så obeskrivligt stolta över elevernas engagemang och hårda arbete! Heja, heja, heja Tellus! 

Spana gärna in finalavsnittet här: https://urplay.se/program/223553-retorikmatchen-2021-final

 

Veckan har i övrigt bjudit på blandat annat NO-lab där eleverna testade vilket mensskydd som var det bästa, ett stämningsfullt luciatåg, SO-prov och en fantastisk jullunch. En fullspäckad härlig vecka i vanlig ordning helt enkelt. 

Simning på tisdag

På tisdag ska alla Tellus elever simma på idrotten! Förmiddagen ser ut som vanligt enligt schema förutom att vi äter en något tidigare lunch och tar gemensamt bussen till badhuset. Vi planerar att vara tillbaka vid skolan ca 15:10. Om eleven och vårdnadshavaren kommer överens om att eleven inte behöver åka tillbaka till skolan så slutar eleven 14.30 utanför simhallen. Glöm inte att ta med badkläder, handduk och hänglås. 

 

 

Sista veckan i skolan det här året

Måndag 20/12 – Vanlig dag enligt schema

Tisdag 21/12 – Vanlig förmiddag enligt schema och simning på eftermiddagen (glöm inte badkläder och hänglås!)

Onsdag 22/12 – Schemabrytande avslutningsdag. Eleverna börjar kl. 09:00 och slutar 14:30. 

 

Allaktivitetsdagen

Nu är det äntligen dags att göra ditt val till allaktivitetsdagen den 3/2. Alla elever har fått en länk till sin lemshaga-mail.

Du väljer mellan: 

Skridsko/badhus (halv dag skridsko och halv dag badhus)

Gymnastiksal/bild (halv dag gymnastiksal och halv dag bild)

textilslöjd (hel dag textilslöjd)

Skidresa till Romme (mer info finns på schoolsoft)

De flesta har gjort sitt val här i skolan idag. Om du varit sjuk eller av annan anledning inte har valt ännu behöver du klicka på länken och göra ditt val senast söndag.

Du som väljer skidresa behöver även göra en anmälan till Romme senast 16/1. All information om detta finns i nyheten Tellus till Romme på schoolsoft.

Tusen tack för den här veckan och ha en fantastisk helg!

 

Varma hälsningar,

Johanna, Catrin och Sofia

En kommentar

Kommenteringen är stängd.