Tellus veckobrev v 38

Hej alla Telluselever!

Svenska

V 38 är snart till ända och vi har nästan hunnit med alla redovisningar om särskrivningar. Det har varit många roliga särskrivningar ni har hittat. Är också oerhört imponerad och stolt över era redovisningar. Jag har tjatat stenhårt på att ni måste ha med alla tre delar, inledning, innehåll och avslutning och detta tjat har nog satt sig. Alla har haft alla delar med, ingen har glömt något! Redovisningen gick bland annat ut på att ni skulle berätta vad där stod och vad de faktiskt menade.

Vi har fått ta del av särskrivningar som :

Herr Bastu ur funktion.

…polis anmäls.

Gå alltid lätt packad i fjällen.

Häst skjuts för bara 20 kronor.

Här serveras hamburgare, korv, mjuk och kul glass. 

Rök fritt

Ring munk

och många många fler. Om man säger att ett gott skratt förlänger livet har vi förlängt våra liv mycket under denna veckan. Många skratt över särskrivningarna har det blivit.

Ni som har varit sjuka under veckan och inte gjort er redovisning kommer att göra det när ni kommer tillbaka till skolan.

NO

I NO fortsätter vi med sex- och samlevnad. Vi har under denna vecka gjort nya värderingsövningar där ni fått fundera kring ett påstående och sedan tagit ställning. Ni har också diskuterat i klassen varför ni valt som ni gjort. Vi har också under denna veckan koncentrerat oss på att arbeta med snopp och snippa.

Utvecklingssamtal

Under nästa v (v 39) kommer vi att starta med våra utvecklingssamtal. Det kommer att ske digitalt med er som har Marie som mentor och ni som har Krister har fått ett mail om hur ni ska ha ert utvecklingssamtal. All information om hur det går till finns på Schoolsoft. Det som är annorlunda är att det är sovmorgon på måndag. Alla elever börjar först 9:30. Även onsdag är det en annorlunda dag då det är utvecklingssamtal hela dagen. Har man inte anmält närvaro till Klubben är ni elever hemma hela denna dagen. 

Kommande vecka (v 39)

Mån- Sovmorgon, elever börjar först 9:30
Tis-
Ons- Utvecklingssamtal hela dagen
Tors-
Fre-

Kommande

28/9 Sovmorgon, elever börjar föst 9:30 (ingen mentorstimme)
30/9 Vandring
V 44 Höstlov

Ha en trevlig helg

Krister, Cecilia och Marie

En kommentar

Kommenteringen är stängd.