Tellus veckobrev v 40

Hej Tellus

Tack för en härlig dag i onsdags när vi var ute och vandrade. Det var en ganska lång (1,2 mil) men härlig vandring. Vi hade ett superhärligt väder som började med dimma och lite dis för att sedan spricka upp. Vi fick se flera olika miljöer här i på Värmdö. Vatten, skog, ”grottor”, åkrar.

Det var också kul att se hur ni tog er an denna dag då det faktiskt är en del i friluftslivet som bedöms. Välklädda för att gå en lång promenad, kläder efter väder, matsäck och att man sedan skulle transporteras sig själv och sin packning runt hela vägen.

Vid slutet av dagen kom vi till Ekedals utegym. Många testade på sina kunskaper där styrkan var i fokus. En i klassen klarade även av att lyfta de stora (tunga) stockarna på utegymmet. Oj vad imponerad jag var när jag fick se det!

Ämnena

Ämnena rullar på men var extra uppmärksam på Schoolsoft. Det uppdateras hela tiden med nya läxor och prov. Tänk på att gå in några gånger i veckan för att ha full koll.

Utvecklingssamtal

Vi är nu i stort sett klara med våra utvecklingssamtal och vill passa på att tacka för dessa samtal. Det blev ett annorlunda år men det gick riktigt bra att ha anpassade utvecklingssamtal. Tack snälla alla ELVER och FÖRÄLDRAR som gjorde dessa samtal väldigt givande för oss mentorer.

Kommande

V 44 höstlov
11/11 NP muntligt

Tack för denna vecka

Cecilia, Krister och Marie