Tellus veckobrev V41

Hej alla Tellus elever/föräldrar.

Nu har vi kommit in i oktober, värmen finns kvar men det börjar bli blött i skogen. Men färgerna är fantastiska.

Vi har nu 2 veckor kvar till vårt välbehövliga höstlov. Dessa 2 veckor är dock ganska intensiva med lite avstämningar i olika ämnen.

Matte avstämning v43.

Spanska v43.

Idrott kartprov v42 och geografi prov v43. Detta sker på fredagslektionerna.

Idrott orienterings avstämning praktisk v42. Lite bilder från våra orienteringslektioner.

Info från klubben.

Hej,

Ni som skriver veckobrev får gärna klistra in meddelandet nedan alt. skriva en egen påminnelse om att sista dag för anmälan till höstlov är nu på måndag 12/10.
En påminnelse om att det nu är hög tid att anmäla ditt barn till Fritids/Klubben inför höstlovet. Du gör din anmälan via schoolsoft, genom att skriva NÄRVARO alt. LEDIG under kommentar från vårdnadshavare. Om ditt barn ska vara här på höstlovet behöver du även lägga in aktuella tider. 
En liten påminnelse från mentorerna gällande mobil telefonen.
Vi har fortsatt mobilförbud på skoltid, vi i Tellus har ett problem med detta, det är fler elever som använder sin mobil på skoltid, allt från att spela på till sociala medier. Hjälp oss att påminna ert barn om detta, då det tar tid för oss vuxna på skolan och vi hamnar ganska ofta i en negativ diskussion med eleven, vilket bara är negativt för alla.
Här kommer en mycket positiv information då vi nu på måndag kan hälsa Amanda välkommen till Tellus teamet. Amanda kommer att stötta eleverna i klassrummet och på raster. Välkommen Amanda.
Hälsningar:
Marie/Cecilia & Krister