Uranus välkomstbrev

Välkomna tillbaka, vi har längtat efter er!

Vi hoppas ni har haft ett skönt sommarlov! Nu blir ni nya Uranus och vi ser fram emot att få träffa er! Vi ses den 18 augusti kl 9:00 för skolstart i våra respektive klassrum. Skoldagen slutar kl 13:00, sedan är det fritids för de som behöver. 

Vi välkomnar varmt Hanna Svedlund som är klasslärare för Uranus röd. Mattias kommer även ha idrott och friluftsliv med eleverna istället för Gottis. Vi kommer även ha kör tillsammans med Jonas. Barnen kommer bli uppdelade i två blandade grupper från röd och grön. Ena gruppen har kör höstterminen och den andra under vårterminen. Cecilia kommer fortsätta att ha bild som vanligt. 

Vi vill påminna om att ta med eller maila in er sommaruppgift som ni fick innan sommarlovet “Vänskap  och relationer i naturen”. 

Tror ni att vi klarat att läsa 100 böcker tillsammans under lovet? Det tror vi! Har ni glömt, så registrera era lästa böcker på “jagharläst.se”. Har ni glömt koden så kan ni få den när ni kommer tillbaka till skolan så hjälper vi er. 

De första dagarna kommer vi satsa på att stärka gruppen genom mycket lekar och samarbetsövningar inför ett nytt läsår. Vi kommer vara utomhus en del, så redan från start behövs ombyte, kläder efter väder  m.m.

Se gärna över och uppdatera era uppgifter på SchoolSoft vid behov, så att vi har rätt kontaktinformation till er. Tänk på att ni måste lägga in era barns tider så att fritids vet när ni lämnar och hämtar. Det är också viktigt att ni frånvaroanmäler innan kl 8:00 vid sjukdom.

Info inför v.33

Måndag- Planeringsdag – skola och fritids stängt!

Tisdag- Planeringsdag-  skola och fritids stängt!

Onsdag- Skolstart, vi ses i klassrummen kl 9:00, skolan slutar kl 13:00

Torsdag- Vanlig skoldag, 8:20-14:00

Fredag- Vanlig skoldag, 8:20-14:00

Kommande händelser:

  • Inbjudan till föräldramöte kommer under September. Det kommer att ske digitalt.

  • 26/8-27/8 – Lägerskoledagar, mer information kommer i nästa veckobrev.

  • 16-17/9 – Skolfotografering

  • v.39 – Utvecklingssamtal– Vi kommer att erbjuda samtal digitalt, framförallt på onsdagen den 29/9 då hela dagen är vigd till detta. Tider kommer att läggas upp på Schoolsoft. Vi meddelar i ett veckobrev när detta sker och det är först till kvarn som kommer att gälla. 

  • v.44 – Höstlov
    1-2/10 – Fritids och skola stängt

 

Trevlig Helg!

Sara Sandström, sara.sandstrom@lemshaga.se
Hanna Svedlund, hanna.svedlund@lemshaga.se
Mattias Olsson, mattias.olsson@lemshaga.se
Fritids MG: 08-586 313 27

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.