Uranus veckobrev v. 24

Hej alla fantastiska elever i Uranus eller ska jag skriva Saturnus!

Nu har vi nått vårt mål för den här terminen och vi kan minnas tillbaka på allt vi gjort och se fram emot nya mysterier i Saturnus. Mysterier genom tiderna och kanske hittar vi skatter som ingen hittat tidigare.

Saturnus kommer inledas med hjälp av dig och din sommaruppgift där du tar med dig din historia i form av ett släktträd. Vi kommer även med hjälp av dig kunna få vår första ledtråd på vårt historiaprojekt. Du är unik och kommer alltid vara en viktig pusselbit för oss på Lemshaga. Ta med dig ditt armband som du fick på avslutningen och med hjälp den kommer vi tillsammans lösa mysterier. Med hjälp av nyckeln kommer vi kunna låsa upp allt och “kulan” (pärlan) som kan få önskningar att slå in och din speciella bokstav som tillsammans med dina kompisars bokstäver kommer bilda vår första ledtråd.

Tack för att vi får lära känna er alla ni är fantastiska på alla sätt och vis. Tack även för de fina presenterna och de värmande ord som ni ger oss pedagoger.

Här kommer några bilder från veckan!

 

 

Vi skriver brev till blivande Neptunus som kommer ta över våra lådor! Ger tips och uppåtpuffar för deras tid på Mellangården.

 

 

 

Vi gick på Bongårdsmusikal och Kejsarens nya kläder!

    Vi experimenterande med luft!

 

Vi badade och lekte på Södersved tillsammans.

  Sista dagen i Uranus

Här kommer sommaruppgiften!

Sommaruppgift 2018

Sommaruppgift Me and my family tree 2018

Info från fritids!

Sommarlovet är här!

Om ni tänker ta en sovmorgon och kommer senare än kl 9.00 är det viktigt att du meddelar fritids. Skriv en kommentar under mina tider i schoolsoft. Om ni tar ledigt från en närvaroanmäld dag måste ni anmäla frånvaro.

Låt gärna badkläder, handduk, solkräm och vattenflaska finnas i kapprummet de dagar ni är på fritids. 

Naturligtvis behövs kläder efter väder:-)

När ni tar semester är det viktigt att ni tömmer kapprummet. Inga saker får ligga kvar då vi får det storstädat och fint inför nästa termin.

 

Ses snart igen!

Camilla, Eva, Desirée, Agneta och Betina

 

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']