Välkomstbrev Mars HT 19

Hej alla elever och föräldrar i Mars!

Nu äntligen ska vi få träffa er alla igen. Vi ser fram emot det så. Hoppas ni är laddade inför att komma tillbaka och träffa oss också.

Veckan som kommer är en uppstartsvecka vilket innebär att det är schemabrtyande vecka hela veckan. Ni elever kommer att hänga med Krister, Ayla, Camilla och Marie hela veckan, inga vanliga lektioner. Vilka tider ni går kommer ni att se nedan.

Måndag

9:00-ca 13:00. Uppstartsdag. Vi ses i amfiteatern kl 9:00 för en gemensam uppstart för hela skolan. Efter detta går vi tillbaka till klassrummet, har lite genomgång, äter lunch på skolan för att sedan sluta för dagen kl 13:00.

Tisdag

8:20-ca 14:00. Gruppövningar. Vi kommer att jobba med gruppövningar igen för att få ihop den “nya” klassen. Vi kommer också att gå igenom cykelsäkerhet. Vi äter lunch på skolan denna dag.

Onsdag

8:20-ca 14:00. Cykeldag. Vi kommer att ha en friluftsdag som innebär att vi ska ut och cykla. Vi träffas vid IP när vi startar. Denna dag behöver alla ha med sig:
Cykel
Cykelhjälm
Matsäck
Fika
EXTRA vatten (tänk dryck till maten och vatten till när ni cyklar)
Badkläder och handduk (om ni vill bada)

Torsdag

8:20-ca 14:00. Gruppövningar. Denna dag är vi återigen på skolan för att jobba med gruppövningar. Vi äter lunch på skolan

Fredag

8:20- ca 13:00. Mysdag. Vi kommer att gå till Södersved för att bada, mysa och bara vara. Ta med er badkläder om ni vill bada. Vi äter lunch på skolan.

Övrigt:

Vi kommer att ha skåp i våra klassrum. Hit tar ni gärna med er ett hänglås (gärna med extranyckel som ni kan ge till oss mentorer) för att kunna låsa in era värdesaker. I detta skåp kommer ni också att förvara ert skolmaterial.

Lite information från skolfotograferingen:

Skolfotografering

Vi ser fram emot att få träffa er igen

Krister, Ayla, Camilla och Marie

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.