Veckobrev Jupiter V35

Hej alla elever och föräldrar i Jupiter.

Nu har vi jobbat en vecka efter klassernas schema. Eleverna kommer mer och mer in skolans rutiner.

Lite om vad vi har börjat att jobba med:

So Nordens karta, namngeografi

No Insekter ute och inne.

Sv Den magiska dörren.

Matte har vi startat med Singma boken.

Idrott är vi ute mellan v35-43.

Eng rullar nu igång med läxa ons-ons. Här kommer en hälsning från Cissi

Hej!

Jag heter Cecilia Högsveden East och kommer att undervisa i engelska i Jupiter under det här läsåret. För er som inte känner mig tänkte jag att det kan vara bra med en liten presentation.
Jag har jobbat på Lemshaga sedan 2003 och trivs väldigt bra här. Tidigare har jag varit klasslärare i de yngre årskurserna. Från och med förra läsåret har jag undervisat i engelska och bild. Dessa båda ämnen ligger mig varmt om hjärtat.
Min man kommer från England och vår dotter är därmed tvåspråkig. Jag har berikats med ytterligare en kultur genom min familj i London. Där bor även min lillebror och hans engelska fru. Jag är behörig lärare i engelska men använder mig även av mina egna erfarenheter och kunskaper från livet.
Under veckans engelsklektion har vi bl a arbetat med hur viktigt det är att vara artig (polite), något som gärna kan få spilla över till även vårt svenska samhälle…
Jag vill att eleverna ska våga uttrycka sig på engelska både i tal och skrift.
Det är mycket viktigt att de känner sig trygga och har en tilltro till sin egen förmåga och vågar ta risker, misslyckas och lyckas. Jag vill variera undervisningen med olika uttryckssätt; såsom hörövningar, film, parövningar, skrivövningar, musik, bild, ramsor mm. I veckobrevet kommer jag att bidra med information om vad vi gör.
Varje onsdag (från och med v 36) kommer jag att lägga ut ett antal glosor på school soft, som förhörs onsdagen därpå. Till att börja med kommer ni att finna dem under ”Nyheter”.
Jag ser fram emot en fin termin med alla elever i Jupiter!
Hälsningar Cissi

 

Onsdagen 15/9 bjuder vi in till ett digalt föräldramöte mellan 18.00-19.00. Länken kommer till er på mejl ca 17.30.

Utvecklingssamtalen har vi på måndag 27/9 8.00-9.30 och onsdag 29/9 8.00-17.00. Vi mentorer lägger ut bokningstiderna senast under v 37.

Elevfoto torsdagen 16/9.

En bild på oss mentorer samt vilka elever som har respektive mentor.

Kristers mentors elever: Liv, Julia, Charlie, Gusten, Bernard, Victor C, Molly, Agnes, Hedvig, Elvis, Svante, Tilde, Simone, Alexander, Elsa, Jonathan, Liam, Annalisa, Oliver, Leo Z

Agnetas mentors elever: Juna, Kennet, Leo F, Victor GS, Bianca, Emelie, Matteus, Ragnar, Viggo M, Lova, William, Edvin, Astrid, Ida, Truls, Morris, Nils, Stina, Adam.

Karins mentorselever: Måns, Disa, Emil, Arvid, Emma, Valentin, Freja, Laila.

Hälsningar Jupiter teamet Agneta, Karin, Ulrika & Krister

En kommentar

Kommenteringen är stängd.