Veckobrev Solen v 50

Hej alla fina Solar!

Nu börjar terminen lida mot sitt slut. Bara fyra dagar och en julavslutning kvar innan ni får ta ett välförtjänt jullov!

Veckan som gått

På mentorstimmen fick ni chans att göra klart skolarbete om ni behövde och resten kollade på film.

Under veckan som gått har vi som vanligt haft fullt upp med allt ifrån matteprov, utvecklande av svenskatexter, källgranskning, tillverkning av badbomber, livskunskap för grön, lucia, ringdans runt granen och en avslutning tillsammans på is och utanför is med Gottis och Patrik. Puh, mycket hinns det med in i det sista.

 

Veckan som kommer:

  • Måndag morgon är det studietid. Från 8:30 finns det hjälp och stöd från både speciallärare och annan lärare att få. UTNYTTJA DET!!!
  • Eftersom ni började tidigt i torsdags så är ni komplediga på mentorstiden på måndag. Ni som har kvar saker att lämna in eller behöver göra omprov, kommer kl 8.30 och gör klart allt. (Är du osäker på om du ska göra något så kontakta din ämneslärare.)
  • Onsdag är det jullunch. Vi kommer att få andra lunchtider. Vi äter 13.00-13.30. Ta med något mellanmål till förmiddagen eftersom det är senare lunch än vanligt. Efter lunchen träffar vi våra fadderbarn i amfiteatern för en stund tillsammans. Tänk på varma kläder! Vi avslutar dagen ca 1430.
  • På torsdag är det Julavslutning kl 18.30-19.15. Vi har vanlig skoldag och sen träffas vi kl 18 i hamnen utanför vårdcentralen.
  • På fredag är alla lediga eftersom vi har avslutningen på torsdag kväll.

Vi önskar er alla en fin tredje adventshelg!

Annica, Patrik, Charlotta och Madelene