Veckobrev Solen vecka 21

Veckan har varit kort men intensiv! Inlämningsuppgifter, nationella prov mm har avlöst varandra. Bra jobbat!

Som en avslutning på elevernas skolår har vi på mentorstiden under 5 veckor jobbat med att ta fram foton och minnen från åk 1-9. Eleverna har sedan fått göra en keynote. I måndags startade vi våra redovisningar. Det var en blandad nivå på detta. Både bra och dåligt! Det tycks vara en svårighet att göra något som inte ska bedömas.Lite tråkigt tycker vi mentorer som hoppas att detta är något som är ett arbete som flera elever kommer att titta på med både glädje och stolthet senare i livet.  Nu på måndag fortsätter redovisningarna och vi ser fram mot fler härliga minnen i både ord och bilder:)

På Idrotten har båda klasserna besökt Bodyjoy för sista gången. Där var uppgiften at genomföra en alldeles egen träning/ precis som en vanlig kund. Passet skulle innehålla en uppvärmning, ett huvudmoment- styrka i gymet, cirkelträning, kondition inne eller ute samt ngn form av nedvarvning. Det var härligt att se alla “elever” ta ansvar för sin egen träning. Här kommer lite fina bilder från deras egna träning:

Kommande:

Det händer fortfarande saker de kommande veckorna!

Vecka 22 har ni svenska prov, underbart. Det är också den sista ”vanliga” skolveckan. Detta prov blir på onsdag kl. 8.20 i Ladan. Kom i tid!

Dagen fortsätter sedan med ett studiebesök/juridik i den stora staden. Se info från Julia på schoolsoft

På fredagen har Pluto till åk 3 Planetspelen. Detta arrangemang står Trivselgruppen för.

Vecka 23 är ni lediga måndag och tisdag.

Onsdagen den 7 juni från kl. 8.20 är det inlämning av paddor och datorer. Det betyder att du måste föra över saker som du vill spara. Se info på Schoolsoft från Martin.

Fredag den 9/6 är det klassens dag. Det blir härligt häng och mys med hela solen. Föräldrarna ansvarar för dagen och info kommer.

Vecka 24 är vår sista vecka, måndag är det fadderdag. Våra fadderbarn kommer ta hand om oss.

Tisdagen har ni hela dagen på er att göra er vackra. (Det är komp för dansen). På kvällen är det dags för vår traditionella avslutningsmiddag. Se till att ni anmäler om ni kommer. Vad som händer efter middagen vet bara era föräldrar.

Onsdagen är eran sista dag på Lemshaga! Vi samlar i amfiteatern för avslutning och utdelning av betyg. Därefter tar vi oss till Ladan där vi fickar och säger farväl till varandra innan ni går på SOMMARLOV!

Hoppas nu att ni alla får en härlig långhelg! Soliga hälsningar Patrik-Charlotte och Gottis

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']