Veckobrev Tellus V 5

Hej alla Tellus elever och föräldrar. Nu har vi 3 veckor kvar till vårt sköna sportlov. Men med detta vinter väder kan man ju stanna i Stockholm:)

Arbetet i klassrummet flyter på bra, eleverna gör sitt bästa och alla gör framsteg. Perioden fram till lovet är intensiv, prov i engelska, musik och teori i idrotten. Men matten och So provet har gått bra, så det blir nog inga problem.

Sv jobbar vi på dialekter och Marie kommer också att göra en keynote inför utvecklingssamtalen.

No fortsätter med rymden, sist var det stjärnbilder av toarullar.

So har vi börjat med Buddhismen, som ni kan se på bilden. Elev i lotusställning.

Engelskan är det förberedande grammatiklektioner till provet 19/2.

Matten har vi just avslutat med ett prov, en fokus bild.

Idrotten har vi inneidrott ons, tors, fredagar är vi ute så länge vi har detta fina vinter väder. Som idrottslärare är det bara att njuta av vår miljö och att se att våra tonåringar som älskar att leka. En bild kavalkad nedan.

Tider för utvecklingssamtal ligger ute under helgen. Denna text har Marie lagt ut på schoolsoft.

Nu är det dags för terminens utvecklingssamtal. Utvecklingssamtalen kommer fortfarande att ske digitalt. Inga elever eller föräldrar på plats utan vi ses digitalt. Alla elever måste därför ha med sig sin iPad hem inför detta möte. (De elever som har bokade tider på måndag + tisdag precis innan sin lektion får självklart komma till skolan och ha det mötet här. Föräldrar sitter via länk). 

För att delta på utvecklingssamtalet via Google meet går eleven in på google classroom och utvecklingssamtal VT -21. Där klickar ni på klassuppgifter och sedan på ”kamerasymbolen” MEET för att kunna delta på mötet. Efter ert möte MÅSTE ni logga ut då en ny elev ska delta. 

Fortsatt lite problem med telefoner och spel på iPad, hjälp oss att påminna om våra regler.

Hälsningar Tellus teamet.

Marie, Cecelia, Amanda & Krister