Veckobrev Tellus V20

Hej alla tellusar. Nu har vi bara 2 vanliga lektions veckor kvar, sedan kommer ett välförtjänt sommarlov. Bilder Lemshaga.

Nu har våra elever haft sina sista prov för åk 6. Avslutade med språkval och NP i engelska med ett lyckad resultat.

Ämnena flyter på som vanligt 2 veckor till. V23 har vi schema brytande aktiviteter hela veckan.

Info från Madelene.

Idag har eleverna fått titta på delproven från de nationella proven i matematik. De har även fått ut en sammanställning av sitt resultat och ett provbetyg som de kan visa för er föräldrar därhemma. Provbetyget på sammanställningen sammanfattar de kunskaper som eleven har visat i provet. Det innebär inte att terminsbetyget behöver vara detsamma som provbetyget eftersom terminsbetyget grundar sig på alla kunskaper som eleven har visat i ämnet.
På idrotten är det blandade lekar som gäller. Bilder från flaggan.
Lärarna har nu 2 veckor på sig att uppdatera ämnesmatriserna inför betygsättningen.
Nu på måndag har vi fika em, då vi ska fira vinsten i läsprojektet. Grattis tellus:)
Måndag V22 har vi plogning på em. Medtag idrottskläder.
Vecka 23:
Måndag är vi på skolan.
Tisdag har vi vår paddlings dag. Vi samlas på Björnö parkering kl 8.00 och avslutar på samma ställe 15.00. Den ena klassen ska paddla havskajak till Ramsviken, den andra klassen går till Ramsviken. Efter lunch byter vi uppgift. Denna dag blir lite som vår avslutningsdag, alla föräldrar är välkomna denna dag, så vi kan träffas en sista gång. Beräkna att vi har vår lunch på Ramsviken mellan 11.00-13.00 då hoppas vi få  träffa så många föräldrar som möjligt. En mer exakt inbjudan kommer i veckan på schoolsoft.
Onsdag är det skolans dag, med skoljoggen på em, medtag idrottskläder.
Torsdag har vi vår avslutningslunch som åk 5 ska duka upp till oss. Även vår städdag. Alla saker ska tas med hem, skicka med något att packa sakerna i.
Fredag är det skolavslutning.
Hälsningar tellus teamet.
Cecilia, Amanda, Marie & Krister