Veckobrev Tellus V35

Hej alla Tellusar: Så kul att träffa er igen och att ni får träffa varandra igen. Terminsstarten blir svårslagen, Ängsholmen i det vädret. Börjar med lite bilder från Ängsholmen.

Lite allmän info:

Påminner om datoravtalet.

Schemat för Tellus är jobbigare än innan. Långa dagar med ganska sen lunch, skicka gärna med frukt eller ett litet mellis.

Ämnesinformation ex läxor och prov hittar ni på Schoolsoft, övrig allmän info på veckobrev.

Vad vi gör inom respektive ämne hittar ni på LPP.

Info från Martin som är data ansvarig.

Bild- och namnpublicering – bekräfta i Schoolsoft.
I början av varje läsår ber vi vårdnadshavare att i samråd med sina barn att ta ställning till om Lemshaga får publicera namn- och bild på barnet offentligt via skolans hemsida i form av klassernas veckobrev. Observera att vi aldrig skriver ut fullständiga namn på hemsidan utan använder oss utav förnamn samt i vissa fall första bokstaven i efternamnet.
I Schoolsoft finns en nyhet publicerad där vi ber er vårdnadshavare ta ställning till publicering av namn respektive bild. Frågan finns öppen att besvara i Schoolsoft frams till nästa fredag. Ett uteblivet ställningstagande tolkas som att namn och bild på elev ej får publiceras.
Info från klubben.

Hej!

Vill ni vara snälla att påminna i veckobrevet idag om att hämtning och lämning sker utomhus, alltså att inga föräldrar/övriga vuxna får befinna sig inne i våra lokaler.
Hälsningar Fia/Fritids
Ämnena har börjat att starta och våra elever har nu testat på ett nytt språk samt hemkunskap. Lärarna runt eleverna är i stort sett samma som i Mars, vilket är bra för eleverna.
Madeleine har matte i båda klasserna
Maria har engelska i båda klasserna
Marie svenska/no
Krister idrott/so
Jonas musik
Karin bild
Hanan hemkunskap
Åsa/Ayla slöjd.
Krister och Marie återkommer med hur det blir runt utvecklingssamtal och föräldrar möten.
På idrotten försöker vi hålla fast i sommaren så länge vi kan.
Den lite äldre mentorn har genomfört sitt vad redan under sommaren, vilket blev en jogging runda från Karlshamn till Kristianstad = 59km.
Trevlig helg önskar Tellus teamet: Marie & Krister

 

 

En kommentar

  • Dennis m fam säger:

    Tack för bra vecka. Och till Krister – grattis till att du slog ditt vad ett år till.

Kommenteringen är stängd.