Veckobrev v 12

MARSIANER

Vi är inne i en fas av byggande. Byggande av våra ballongbilar, byggande av trädkojor på rasten men ni var också några som fick ut på slöjden och bygga trädkojor med en vikarie. Kul!

I idrotten har vi haft fystester i form av snabbhet, spänst och uthållighet. Det var många nöjda elever som kom och berättade hur det hade gått. BRA jobbat!!

Vi har haft en genomgång med hur Google classroom fungerar. Detta är helt nytt så tänk på att vi tränar på detta tillsammans. Det ni behöver göra nu är att hålla koll på mailen om ni nu får inbjudningar från era lärare att delta.

Tack Camilla!

I onsdags var det Camillas sista dag. Det var rejält tårfyllt av både elever och oss lärare när vi tackade och berättade vad Camilla betytt och betyder för oss. Hon har nu börjat sitt nya jobb och vi önskar henne lycka till, fast vi kommer att sakna Camilla enormt.

Info från fritids

I behov av fritidsomsorg under studiedagen onsdag 25/3?

Som ni tidigare fått information om så behöver vi ha en studiedag redan nu på onsdag 25/3 pga fortbildning för pedagogisk personal inom distansundervisning.

Fritids/klubben kommer att hålla öppet fram till 15.00 denna dag för er i behov av det. Vi vädjar om att endast ni med behov nyttjar fritidsomsorgen denna dag. Detta för att vi önskar att även så många som möjligt av fritidspersonalen kan delta i fortbildningen denna dag.

ALLA med fritids/klubbenplats behöver gå in på schoolsoft och under fliken mina tider skriva under kommentar från vårdnadshavare: Ledig alt. närvaro.

Detta är mycket viktigt att ni gör snarast möjligt (senast söndag 22/3) så att vi kan planera bemanningen inför denna dag.

Hälsningar
Fritids och Klubben

Kommande

25/3 STUDIEDAG (fritids öppet till kl 15:00 men ingen skolundervisning)

Håller er uppdaterade på Schoolsoft och mail.

Ha en trevlig helg och rocksockorna

Camilla, Ayla, Krister och Marie

En kommentar

Kommenteringen är stängd.