Veckobrev v 18

Marsianer!

Sista veckan i april är avklarat och vi avslutar april med en kort vecka.

Textilslöjd

Hej 
Förra veckan fanns ett bildspel från en av textilgrupperna med här i veckobrevet. Här kommer nästa gäng.
Ännu fler sköna och unika Fulmonster.  
Genom att vi benämner det fulmonster släpps mer kreativitet loss, vi fastnar inte i ”snygghetsfällan”, det är tankeväckande och befriande. Efter avslutat arbete har de fått berätta några rader om sin figur och dess egenskaper. De blir riktigt sköna typer, ibland lite hemska och ibland lustiga historier. I denna grupp fanns många som hade med den tid vi lever i att göra…
Nu jobbar vi med våra slöjdpåsar och sen vår virkning till sommaren är här.
Hälsningar från textillärare Åsa

Lemshagavägen

Då den bilburna trafiken har ökat ordentligt här på Lemshagavägen sedan Coronas intåg rekommenderar vi de elever som kan, gå sista biten ned till skolan. Det går bra att till exempel släppa eleverna vid busshållplatsen. Om ni har möjlighet kan ni cykla till skolan och ställa cykeln i cykelstället precis utanför Mellangården.

V 21, ta- igen- dagar

Under v 21 är det studiedagar på skolan. Måndagen 18/5 är skolan stängd men under 19+ 20 maj är fritids öppet (dock ingen vanlig skola). Under dessa 2 dagar  (19+ 20 maj) är det en chans för de elever som ligger efter i ämnen att ta igen. De elever som detta berör kommer att bli kallade utav sin ämneslärare. Om ni blir kallade är det en obligatorisk dag att närvara. Ligger ni i fas med allt är ni hemma och lediga.

Kommande v 21

Måndag= studiedag, lediga
Tisdag + onsdag= obligatorisk ta igen dag för de elever som blir kallade. övriga lediga
Torsdag + fredag= kristi himmelfärd, lov

Ha en trevlig valborg

Ayla, Krister och Marie