Veckobrev v 23

Hej alla i fantastiska Jupiter

Veckan som vi väntat på ett tag nu är över och ni har haft en föreställning av ”Oliver Twist”. Vi är så OTROLIGT STOLTA över er alla i Jupiter för hur ni har tagit er an detta projekt och hur ni har genomfört det. Det har varit roligt och intressant men också lite slitigt. Nu har ni ett välförtjänt litet lov.

Det var många som var imponerade över hur vi hade fått ihop detta på bara 9 dagar. Dekorer, scenkläder, att lära in repliker och det lyckades ni riktigt bra med.

 (bilder Nils H).

Veckan som kommer (sista skolveckan)

Nästa vecka kommer att vara en lite annorlunda vecka (precis som ni haft under teaterprojektet) där ni kommer att vara tillsammans med Krister, Camilla och Marie hela tiden. Det är schemabrytande och vi är tillsammans i klassen alla dagar. De två första dagarna kommer ni att få lite kompensation för tiden för föreställningen då vi kommer att sluta redan kl 13:00 (gäller mån + tis).

Måndag
9:30-13:00

Denna dag kommer vi att gå igenom de nya klasserna som ni ska gå i till hösten i åk 5 och Mars. Ni kommer att få reda på mentorer samt att få ut lite prov, arbeten och så vidare. Denna dag behöver ni ta med en väska/påse eller liknande för att kunna transportera hem alla era saker. Vi ska börja tömma i klassrummen och i kapprummen.

Skolkör- genrep. Ni som är med i skolkören har genrep 13:00-14:00 tillsammans med Jonas i musiksalen inför skolavslutningen.

Tisdag BYTE AV DAG
8:20-ca 14:00

Denna dag är bara till för oss att mysa. Vi kommer att åka till Björnö. Denna dag behöver ni ta med er en matsäck samt en liten fika. Om ni vill får ni gärna ta med er badkläder om det är tillräckligt varmt i vattnet för att bada. När vi åker tillbaka med bussen är det ok att hoppa av om vi åker förbi där ni bor. Ni som ska till Klubben åker med oss tillbaka (vi slutar alltså på bussen).

 

Onsdag BYTE AV DAG
8:20-13:00

Vi kommer att städa och plocka undan allt i klassrummen.

Torsdag
8:45-

Skolavslutning. Denna dag ses vi i Amfiteatern senast 8:45. Vi kommer alla att sitta tillsammans i Jupiter och fira vår skolavslutning. Efter Amfiteatern kommer vi att samlas i klassrummet tillsammans med våra föräldrar för en avslutning för oss i Jupiter.

Ha en trevlig helg och vila upp er för sista veckan

Krister, Ayla, Maria, Camilla och Marie

En kommentar

Kommenteringen är stängd.