Veckobrev v. 6 Jupiter

Veckobrev v. 6 Jupiter

Hej alla på Jupiter!

Äntligen släppte restriktionerna vilket medförde att vi kunde träffa flera föräldrar under utvecklingssamtalen. Många samtal hade vi även digitalt och det fungerade bra med även om vi hade problem med internet. Tack för trevliga och givande samtal!

Idag har hela Jupiter haft SO-prov och nästa vecka är det dags för prov i kemi på torsdag.  Röda kommer att få skriva provet på svenskan. Jag kommer att göra två prov ett lite lättare där jag ritat bilder och eleverna svarar med begrepp på tomma rader. Ett där eleverna själva ritar bilder över kretslopp en atom och en vattenmolekyl mm. På Google classroom Kemi finns :Inför provet där jag sammanfattat vad eleverna ska kunna.

På Julavslutningen skulle vi ha delat ut Lemshagas fredspris  på Jupiter som gick till Leo Frisk, men då var han sjuk så han fick det under en mentorstid och den positiva utmärkelsen för gott kamratskap vill vi såklart lyfta fram här. Grattis Leo!

Annalisa har varit i båda klasserna och berättat om 3Dskrivare och visade upp Tintins raket och berättade att hon skrivit ut en trollstav. Vem vet kanske hon skriver ut fler?

SV Vi arbetar vidare med Harry Potter-temat och grammatik på svenskan nästa vecka.

SO Nu är det dags för religion!

MA I matematik fortsätter eleverna med statistik.

I engelskan så lägger Cecilia ut glosläxorna på schoolsoft.

Eleverna har nu bytt slöjdart och i teknik börjar byggena över Lemshaga bli klara. I musiken lär sig eleverna spela piano.

Nedan finns bilder från veckan som gått.

På måndag. nästa vecka den 14 februari är det Alla hjärtans dag , elever och personal får gärna komma klädda i något rött eller rosa ,dagen till ära.

Trevlig helg

önskar

Agneta, Krister,Karin, Ulrica och Åsa.

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.