Venus veckobrev v.22

Hej alla elever och föräldrar i Venus!

Nästa vecka är skolan stängd måndag och tisdag.

Onsdag 7 juni och torsdag 8 juni är vanliga skoldagar. På torsdag ansvarar du för att själv tömma ditt skåp, lämna tillbaka böcker och ta med ditt eget material hem. Om något lås sitter kvar efter den 8 juni kommer vi att klippa upp det.

Fredag 9 juni är en friluftsdag och vi samlas här på skolan kl.9.  Några från “Polarna” i Gustavsberg kommer vara med oss under dagen. Vid kl.10.30 går vi till Södersved och äter lunch. Skolan bjuder på mat men skolan har inga inga tallrikar, muggar och bestick du det måste du ta med själv.

Ta med:plasttallrik, bestick, mugg, vatten, badkläder, handduk, något att sitta på, fika, pengar till en glass. Dagen slutar kl.13. Vi går inte tillbaka till skolan utan vi slutar på plats.

Måndag 12 juni är en fadderdag som vi tillbringar tillsammans med våra fadderbarn i Uranus. Vi träffas i ladan 8.20 och dagen slutar efter lunch.

Tisdag 13 juni är en klassens dag då vi kommer att åka till Björnö tillsammans med Gottis. Där kommer vi göra en vandring. Ni behöver matsäck, badkläder och bra skor att vandra i.

VIKTIGT! Lämna in boken “Pojken i randig pyjamas” senast onsdag!!!

Onsdag 14 juni är det skolavslutning.

Ha en trevlig helg!

/Annica, Mia, Madelene och Charlotta

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Lemshaga']