Venus veckobrev v.34

Hej fina Venus!

Så var vår första skolvecka avklarad. Vi startade måndagen med att ni fick ut era Ipads och på eftermiddagen korades vinnarna i TurfHunten. Grupp 10 blev de stora vinnarna, grattis! Vidare följde vi schemat fram till och med onsdag. Torsdagen och fredagen var istället vigda till flykt i regnet och mysdag i Ladan. Regnet som öste ner i torsdags fick oss att avsluta dagen något tidigare, men trots det hade vi några fina timmar tillsammans där vi samarbetade runt ett flertal dilemman. Vi lärare som var med under dagen är mäkta imponerade över hur ni löste era dilemman, hur ni delade med er och lärde av varandra.

         

Viktiga datum:

  • Välkomna på föräldramöte den 15/8 klocka 17.30-18.30 Mötet kommer att ske digitalt via meet, länk kommer längre fram.
  • Livskunskap tisdag v.39 för Venus grön, livskunskap tisdag v.40 Venus röd.

Hälsning från Martin vår IT-tekniker;

”Skärmtid” på elev-iPads.
Funktionen ”Skärmtid” på elev-ipads ger vårdnadshavare en möjlighet att ställa in olika typer av anpassningar och begränsningar om man så behagar. Aktiverar ni funktionen ”Skärmtid” så får ni skapa en egen pinkod och kan t.ex sätta en tidsgräns för mellan vilka klockslag iPaden får användas. .
Apple har en bra guide, länkad nedanför, som går igenom alla delarna för att ställa in ”Skärmtid” och Lemshaga uppmuntrar vårdnadshavare att tillsammans med sina barn utforska möjligheten att hitta en hållbar balans mellan skola, skärmtid och annan fritid.
Med önskan om en härlig helg!
Henrik, Marie & Cristin

En kommentar

Kommenteringen är stängd.