Venus veckobrev v 6

Venus

Tack för en härlig vecka. Skönt att det börjar bli mer normalt här igen med fler vanliga lektioner. Vi hade dock ett avbrott under onsdagen då det var utvecklingssamtal hela dagen.

Vi vill passa på att tacka alla elever och föräldrar som haft utvecklingssamtal för trevliga samtal. Många elever uttrycker en glädje över att vara i Ladan och i klassen. Kul att höra.

En sak som kom fram av många är att orken gärna tryter till sista lektionen. Det gör att det blir svårare och jobbigare att hålla fokus. Det kan vara bra att ta med sig något mellanmål som frukt och kanske en vattenflaska för att stoppa i sig innan sista lektionen. Att kunna få i sig lite energi så ni orkar hela vägen fram till dagens slut.

Vi har också haft en paus och spelat ett kärt gammalt spel, ”Princess”. Det roliga med detta (tycker jag) är att ALLA är med och spelar. Denna gången visserligen lite utmanande med en blöt hal boll.

Inspirationsmässan 2022

Även i år vill vi anordna en inspirationsmässa för våra elever i årskurs 7-9 och hoppas att många vill vara med och inspirera.
Har du några utbildningar, yrkes- eller livserfarenheter som du kan dela med dig av?
Hör av dig till maria.knutas-wegner@lemshaga.se senast 28 Februari om du vill vara med!

Kommande viktiga datum

15/2 – Tisdag fm: Värmdö Polarna besöker Venus Grön
22/2 – Tisdag fm: Livskunskap (vilken klass bestäms senare)
Vecka 9: Sportlov
8/3 – Tisdag fm: Livskunskap (vilken klass bestäms senare)

Ha en trevlig helg

Charlotta, Cristin, Henrik och Marie