Venus veckobrev v33

Venus

Äntligen är vi tillsammans igen efter ett långt sommarlov. Det var många förväntansfulla och pirriga elever som kom till Ladan under onsdagen och det ska tilläggas, det var jag också. Vi ska nu under 3 år hänga här i Ladan, tillsammans igen och jag är så glad!

Uppstarten under onsdagen började med mingel och glass. Det var nog tur det, både att få prata av sig med alla kompisar men också att få ha kvar lite sommarlov i form av en glass.

Det var mycket fakta som vi pratade om under onsdagen, skåp, raster, schema ja allt möjligt. För att ni lättare ska komma ihåg har Henrik lagt ut vad vi pratat om på Schoolsoft.

Torsdagen var istället uppstarten för hela arbetet och tiden i Ladan. Ni fick vara i 12- grupper under dagen där ni fick lära er allt ifrån reglerna i Ladan, lära-känna-övningar, information om hur caféet fungerar men också hur hela fredagens upplägg med TURF skulle se ut.

I skrivande stund är ni ute på er TURF och har ett fantastiskt väder.

Kommande vecka v 34

Mån- ons: vanliga dagar som går efter schemat. Nu drar allt igång.
Tors-fre: lägerdagar. Vi kommer att hålla till vid skolan. Matsäck med på torsdagen. Mer information kommer i början av nästa vecka på Schoolsoft.

Påminnelse

Glöm inte att fylla i på Schoolsoft så ni kan få ut era iPad redan på måndag. För att få ut dem måste både ni elever och vårdnadshavare fylla i.

På Schoolsoft finns också utlagt kring namn- och bildpublicering. Se information från IT tekniker nedan.

Samtycke kring namn- och fotopublicering
Alla vårdnadshavare har i Schoolsoft en nyhet angående namn- och fotopublicering av elever i våra veckobrev. Vi ber er ta del av informationen och inkomma med svar via Schoolsoft-nyheten så snart ni har möjlighet.

Föräldramöte

I Venus kommer vi att ha föräldramöte digitalt. Detta kommer vi att ha inom en snar framtid. Exakt datum återkommer vi med i nästa veckobrev.

Kommande

V 37 Skolfotografering
V 37 Lemshagaspelen
V 39 Utvecklingssamtal (onsdagen)

Ha en trevlig helg och vila upp er så ni är redo inför nästa vecka

Cristin, Henrik och Marie

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.