Neptunus V23

Hej alla Neptunusar!

 

Nu börjar det dra ihop sig till skolavslutning med bara tre skoldagar kvar! Under veckan gjorde eleverna ett spännande fynd på skolgården, en hel paddfamilj! Två större och en mindre padda kom traskande på gångvägen. Eleverna räddade undan dem till en lite lugnare vrå och byggde ett litet bo till dem.

 

 

 

Som ni förmodligen läst på SchoolSoft kommer Lisa till hösten att ta emot en ny Plutogrupp. Hon kommer att ersättas av Eva Lorne, en erfaren lärare som tidigare arbetat som klasslärare på Lemshaga och det senaste året har arbetat som resurspedagog. Eva känner klassen väl och ser mycket fram emot att få arbeta med er och barnen de kommande åren. Om detta väcker tankar och frågor hos er, och ni får mer än gärna kontakta Jill eller Anna-Lena.

 

Vi kommer också göra en del mindre förändringar i grupperna inför det nya läsåret och de nya gruppindelningarna presenterar vi under nästa vecka så att eleverna är förberedda inför skolstart. Alla raster och de flesta aktiviteter kommer vi även fortsättningsvis ha gemensamt.

 

Under veckan har vi varit på både Plutos bondgårdsmusikal och på Jupiters teater Paradiset. Bondgårdsmusikalen var något som våra elever väl kände till och de sjöng med i alla sånger. En fartfylld, rolig och proffsig föreställning! Jupiters teater “Paradiset” var en spännande, lite läskig och välproducerad historia om en pojke som kommer till en annan plats efter en flykt.

 

 

 

På tisdag nästa vecka kommer vi att ha en friluftsdag tillsammans i VIM-grupperna. Eleverna behöver ha bekväma kläder som de kan leka och sporta i. Vi kommer att vara på IP. Skolan bjuder på pastasallad på IP så vi skulle vara tacksamma om eleverna har med sig en tom matlåda (ej platt tallrik) och bestick att äta med, vattenflaska och en frukt.

 

Torsdagen den 13 juni kl 9:00 är det skolavslutning i Amfiteatern. Ceremonin tar ca 1 timme. Lämna ert barn senast 8:45 i klassrummet. Efteråt samlas vi i respektive klassrum för några avslutande ord. Klassföräldrarna ordnar med festligt fika för att vi ska fira in sommarlovet tillsammans.

Behöver man omsorg lämnar och hämtar man sitt barn som vanligt på fritids.

 

Hem och skola

 

Till på måndag vill vi att alla elever tar med sig en papperspåse eller något liknande för att kunna packa skolböcker för att ta med sig hem.

 

Vi har också städat och rensat i Mellangårdens bibliotek och alla barn som vill kommer att få ta med sig en bok hem som har en orange etikett.

 

Nästa vecka:

 

Måndag: Ta med en pappkasse el liknande
Tisdag: Friluftsdag
Onsdag:
Torsdag: Skolavslutning
Fredag:

 

Kommande händelser:

  • 11/6 Friluftsdag
  • 13/6 Skolavslutning fm, Fritids öppet.

 

Hälsningar!

 

Ann-Sophie, Lisa och Agnes

Klasstelefon: 08-586 313 01

ann-sophie.petersen@lemshaga.se

lisa.webering@lemshaga.se

agnes.jansson@lemshaga.se

4 kommentarer

Kommenteringen är stängd.