Brev från Klubben

Hej alla där hemma i det härliga höstvädret!

 

Äntligen har vi lyckats pricka in ett första Klubbenbrev efter en hel del teknikstrul!

Vi kommer att försöka skriva ett Klubbenbrev varje månad där vi visar vad vi sysselsatt oss med. All nödvändig info hittar ni alltid på Schoolsoft i första hand.

Sedan uppstart har vi lagt mycket energi och tid på att arbeta in rutiner kring verksamheten tillsammans med era barn. Hur vi gör när vi checkar in och ut, var man hänger sina saker, vilken entré vi använder osv. Det märks att rutiner börjar sätta sig hos oss alla men vi ser gärna att ni påminner era barn om vikten av att checka in sig och tydligt säga hej då när man går. Det slarvas på sina håll…

Vi har fått information om att det har funnits funderingar kring var Saturnus hänger sina saker när de kommer över till oss och om vi har Lego och andra frågor av den karaktären som berör vår verksamhet. Lättast är alltid att höra med oss personal direkt, då har vi även möjlighet att eventuellt justera något i snabbare takt.

För er kännedom använder Saturnus de lösa ställningarna i hallen vid matsalen, dessa är numrerade efter klasslistan så att alla nu har sin egen fasta plats. 

Jupiter & Mars har sina saker kvar i sina kapprum hela dagen. 

På grund av Covid-19 har vi ett fortsatt önskemål att hämta era barn utomhus, vi hjälper gärna till att skicka ut barn som är inomhus.

Det blir allt mörkare, kallare och blötare ute och det är viktigt att ha med sig rätt kläder efter väder då vi ofta är ute.

 

Klubben är stängd: Måndag 26/10

Klubben stänger kl: 15:00 fredag den 30/10.

Här kommer ett litet axplock från verksamheten

     

Hälsningar från oss på klubben

Telefon: 08 586 313 25

Mail: klubben@lemshaga.se

Klubbens veckobrev v.2 och v.3

Hej!

Härligt att få komma till Lemshaga och lära känna era barn! Jag är ny för den här terminen och heter Michel ”Miche”Santala och kommer närmast ifrån Brunns Skola. Jag axlar Hanans roll som Klubben-ansvarig vilket känns både som en utmaning men framförallt kul! De första två veckorna har vi jobbat med att implementera lite nya rutiner såsom mellis-samling och positionering i matsalen för att tydliggöra övergången mellan skoltid och klubben-tid. Vi har även utfört en liten undersökning hos eleverna om vad de gillar, vad de önskar och vad de tycker skulle kunna bli ännu bättre på klubben.  Det har framkommit vissa önskemål som vi kommer kunna uppfylla och även mycket bra feedback som vi tar till oss.

I övrigt har det största fokuset för min del legat på att bygga relationer med eleverna, sällskapsspel har därför varit en naturlig resurs att tillgå. Ser fram emot min kommande tid på Lemshaga, dessa första två veckor har varit alldeles toppen!

Trevlig helg!

Miche, Niclas och Camilla

 

 

 

Nedan följer en liten påminnelse:

Onsdag den 30/1 är det utvecklings-samtalsdag och ordinarie lektioner utgår. 
Fritids och Klubben ansvarar för verksamheten denna dag. För att kunna planera inför dagen behöver vi veta om ditt barn ska vara närvarande denna dag. 
Va god skriv en kommentar i schoolsoft under mina tider: Ledig alt. Närvaro senast onsdag den 23/1. 
 
Hälsningar Fritids och Klubben