Solens Veckobrev v.18

Solens Veckobrev vecka 18

Hej alla Solar! Det är 6,5 veckor kvar till sommarlovet och er avslutning på Lemshaga,  men vi är inte där än! Att sommarledigheten närmar sig med stormsteg gör det än viktigare att hela tiden hålla sig i fas med inlämningar och dylikt.

Veckan som var innehöll tuffa nationella prov i So där många av er fick kämpa mot tiden. Men alla jobbade på och gjorde sitt bästa.

Denna vecka är det nationella prov i matte. Viktigt!!!! Det första provet är på onsdag innan Skolans dag därefter går ni enligt speciellt schema för dagen. Info kommer på mentorstiden/måndag samt på schoolsoft.

På mentorstiden/måndag har du det sista tillfället att färdigställa din Keynote om dina skolår 1-9. Redovisningen av detta blir nästkommande måndag. Ni har haft 5 timmar på er att göra detta arbete på skolan så vi förväntar oss en härlig redovisning av er alla med minnen och bilder.  Det är som ett avslut på era skoår i grundskolan utan betygspress:).

Påminnelse: Lämna inga värdesaker i kapprummet
Vi vill göra er uppmärksamma på att inte lämna några värdesaker i kapprummet. För tillfället har vi bestämt att ni får ta med er väskor, jackor, skor och annat som inte går att låsa in i skåpet med till klassrummet eftersom vi just nu har haft en del incidenter där saker gömts, försvunnit eller flyttats på.

Skolans dag:

Onsdag den 10 maj efter lunch ( 13:00-15:00) är alla föräldrar hjärtligt välkomna att vara med under elevernas lektioner. Eleverna stannar sedan för ytterligare aktiviteter i i skolan fram till klockan 16:00.

Kommande viktiga datum:
10/5 – NP i Matte
10/5 – Skolans dag
12/5 – NP i Matte
15/5 – Studiedag
25-26/5 – Lov
5-6/6 – Lov
9/6 – Klassens dag
12/6 – Fadderdag
13/6 -(komp för dansen på förmiddagen, på kvällen Solens middag
14/6 – Sommaravslutning och SOMMARLOOOOOOOOV!

Nu satsar vi på en ny spännande vecka! Patrik, Charlotte och Gottis

Sista veckorna tillsammans! Ta vara på dagarna!

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']