Fritids i Villan

Hej alla barn och föräldrar.

Redan vecka 42 och hösten gör sig ordentligt påmind utanför dörren. Se gärna över kläder och skor då vi är ute även om vädret inte är på vår sida alla gånger. Vi har nu hunnit bo in oss i villan och kommit iordning med det mesta. Tavlan i hallen är fullt utvecklad och vi försöker så ofta vi kan påminna barnen om att komma ihåg att genom sin namnlapp förmedla var de befinner sig på skolan. Naturligtvis vill vi att de även berättar var de går, lapparna på tavlan är ett komplement till kommunikation och för att vi snabbt ska kunna överblicka var barnen befinner sig för stunden.

Vi har även kommit igång med veckans pyssel och fredagsbaket rullar på enligt klasslistan. Under fritidstiden erbjuder vi även Wii, läsning, sällskapsspel och ’fritt’ pysslande. På onsdagar och torsdagar är det fritidsgympa i idrottssalen, experimentverkstad på torsdagar i ateljén och under de varma månaderna finns det utesnickis på måndagarna, den har nu avslutats för i år. Vi hoppas att alla barn känner att det finns något som väcker deras nyfikenhet och lust till att fortsätta utveckla sina kunskaper även då skoldagen är slut. Vi är alltid öppna för förslag! (mycket av den här infon fick ni på föräldramötet). 

V.44 är det sedvanligt höstlov och de barn som inte rapporterats som närvarande kommer inte att kunna följa med på de aktiviteter som är planerade, sista dag att anmäla närvaro var den 7/10. Naturligtvis är de välkomna till fritids men veckans aktiviteter är anpassade efter antalet anmälda elever. Vet ni med er att ni glömt att meddela närvaro gör gärna det snarast på schoolsoft så köket kan se till att det finns mat till alla. Villans barn kommer på höstlovet tillsammans med Desirée att vara på klubben. Kom ihåg att måndag den 29/10 är det stängt pga planeringsdag och fredag den 2/11 är det dag före röd dag och Lemshaga stänger klockan 15.

                         

                            
Trevlig Helg

Desirée och Pernilla

3 kommentarer

Kommenteringen är stängd.