Klubben v.35

Viktigt!

Ni som ska vara på Klubben på måndag under utvecklingssamtalsdagen måste anmäla det senast idag, fredag via den här länken (om ni inte redan har gjort det)

https://goo.gl/forms/m2okGOYyX57oL17j1

Går du inte på klubben är du hemma på studiedagen på måndag och kommer bara hit för ditt utvecklingssamtal.

Klubben öppnar 8.00 och stänger 17.00 på måndag.

 

IMG_0329IMG_0330

Det är jättehärligt att se hur så många av eleverna på Klubben känner sig som hemma nu, den första tidens exalterade tjut och bus när allt var nytt har lagt sig. Nu har vi en otroligt lugn och skön ljudnivå, mängder av aktiviteter igång och rutinerna sitter.

Under veckan har det spelats schack och trixats med Kendamas. Bygga och konstruera är det allra senaste, träpärlor, glasspinnar och lim blir väldigt fantasifulla kreationer.

 

Info:

Alla måndagar börjar lektionerna 9.40. Förutom nästa vecka när det är utvecklingssamtal. De som går på Klubben får gärna vara här redan från 08.00 och ska då gå upp på Klubben och kryssa in sig. Vi rekommenderar de som inte går på Klubben kommer till 9.40 så att de inte behöver vänta så länge ute eller i kapprummet.

 

Hälsning från den frivilliga läxläsningen 

Hej.

Tis v.36, den 6/9 startar läxläsningen mellan 15.30-16.30. Vi håller till i Mars röd klassrum, (biblioteks sidan). Alla elever från Storgården är varm välkomna oavsett om de går på Klubben eller inte. Passa på att ta chansen och göra dina läxor i skolan med stöd av en lärare.
mvh
Krister

 

Trevlig helg!

Ayla, Maria och Poppen

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']