Klubben veckobrev v.37

Ännu en skön vecka ska ta slut och få bli en skön helg!

Eleverna berättar om veckan;

-“Vi har bara varit inne och pysslat. Jag har gjort ett kort och ett armband till pappa för han fyller år på onsdag. Vissa spelar, vad heter det, poker, några har kört bingo och andra leker med kendamas.”

 

-“Jag skulle vilja kunna bygga med lera eller sånna saker och Maria sa att vi kunde börja ta kartonglådor och dekorera dem.”

 

-“Jag kör kendama eller tema ute på gungorna.”

 

och välkommen Simon, det är skönt att du är en del av gänget nu!

 

Än så länge är det väldigt skönt väder ute och många hänger vid gungorna eller dröjer sig kvar ute. Vi hoppas att det håller i sig för vi är ute fram till 14.30 varje dag oavsett när eleverna slutar. 14.30 öppnar mellis för eleverna och sen blir lokalerna inne på Klubben tillgängliga. Slutar de senare går de direkt till mellis och sen upp på Klubben.

 

Mobiler är väldigt populärt och det som gäller är att måndagar, onsdagar och fredagar finns det möjlighet för skärmtid efter mellis när Simon eller Poppen finns uppe på klubben och startar upp det, det är alltså inte några specifika tider. För varje svordom minskar skärmtiden med 5 minuter för den eleven som svär.

Anledningen till att vi inte har skärmtid tisdagar och torsdagar är för att vi uppmanar alla att gå på läxläsning/studieteknik och därför inte lockar med skärmtid parallellt.

klubbenaktiviteter

 

 

Nästa vecka drar flera projekt igång på Klubben.

schackklubbSchackklubben börjar redan på måndag, vi kommer att köra hårt mellan 15.00-16.00 på måndagar fram till höstlovet. Under höstlovet är det första chansen att vara med och tävla i schack men mer info om det kommer framöver.

Alla som vill testa, lära sig eller redan kan och vill utmana sig själv eller kompisarna ses i Jupiter Grön’s klassrum på måndagar 15.00. Var med så mycket och så länge du kan, ingen obligatorisk närvaro.

 

 

datorklubb

 

Datorklubben med Jon på torsdagar erbjuder flera olika saker baserat på elevernas intressen. De har redan fått fylla i ett formulär med sina önskemål för att kunna vara med och påverka innehållet. Som det ser ut nu blir det mycket filmskapande och programmering.

 

 

 

Hoppas ni får en jättehärlig helg, ses på måndag!

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']