Klubbens höstlovsbrev v.44

Höstlovsveckan har varit fantastisk!

Vi började med samarbete, fysik, teknik och kreativitet. Barnen byggde torn, så höga torn de kunde av papper och tejp. Max 30min hade de på sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinnarna byggde ett 173cm högt torn tillsammans och det står fortfarande stadigt inne på Klubben.

 

 

Dagen efter åkte vi till Nacka simhall för lite simträning med Ayla som är simlärare. Vi fick också chansen att leka i deras uppblåsbara hinderbana. Lemshaga är väldigt måna om att alla elever ska lära sig simma och lite extra träning under fritidstid är alltid bra. Det var riktiga vattendjur vi hade med oss, de hoppade, dök, simmade och flöt som om de aldrig gjort annat.

Vi fick med oss pastasallad från köket till lunch och goda smörgåsar till fikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Först åt vi lunch, innan vi gick in. Sen hade vi simträning och fri lek en stund. Efter simträningen tog vi en fikapaus och gick tipspromenaden i simhallen, sen var det dags för hinderbanan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnen fick så mycket beröm, de var lugna, trevliga, hjälpsamma och följde alla instruktioner och regler helt perfekt. Personalen i simhallen sa det också. Vi kommer definitivt att göra om det här flera gånger på loven.

Torsdagen var sista dagen med barn på Klubben under lovveckan, alla hade tagit ledigt på fredagen. Så på torsdagen bakade och grillade vi som avslutning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas alla har haft ett lika bra lov som vi!

En kommentar

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']