Klubbens veckobrev v.40

Vi tar det viktigaste först!

Snart är det höstlov och vi vill väldigt gärna att Klubben ska kunna ha en egen och fantastisk verksamhet. Visst är det roligt att vara på Mellangården och träffa de som går på fritids i Pluto-åk3 men vi skulle gärna vilja göra något eget också.

För att vi ska kunna planera vad som ska hända på höstlovet behöver vi veta hur många som ska vara här. Det är stängt på måndagen den 10/30 eftersom all personal har planeringsdag. Tisdag-fredag däremot är det öppet från 07.30-17.00 (15.oo på fredagen).

Bara du som ska vara på Klubben ska svara, ändrar sig planerna under höstlovsveckan måste ni höra av er, annars ringer vi er när ert barn inte dyker upp. Om du INTE svarar på höstlovsanmälan räknar vi med att ditt barn inte ska komma till klubben.

Klicka på länken och svara om du kommer på höstlovet  https://goo.gl/forms/g5wBaKmBRs7zmP5k2 

 

 

I övrigt ruller verksamheten på Klubben vidare som vanligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har även skapats fantastiska höstkransar av lönnlöv. Vi har flera elever som jobbat flitigt och dekorerat Storgården. Det är enklare än det ser ut och så blir det så mycket vackrare än man kanske kunde tro när man ser alla vissna löv på marken. Vi utnyttjar att vi har sån fantastisk natur på skolgården och den berikar verkligen vår verksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en trevlig helg!

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']