Julhälsning från Saturnus!

God jul och gott nytt år alla Saturnusar!

 

Julen är här och lyser frid på jorden

glädjen är stor i ett barns klara ögon bor den.

Julen är här i våra mörka länder

kom låt oss ta varandras händer

när julen är här  

 

Under veckan som gått har vi varit och tittat på julspelet i Ingarö Kyrka. Det var fint och stämningsfullt och vi lärde oss den bibliska historien om Jesu födelse. Efteråt satte vi oss i församlingshemmet för att äta vår matsäck.

 

På  tisdagen kom vår nya klasskamrat Frida på besök tillsammans med sina föräldrar. Hon kommer att börja i gröna gruppen. Alla var lite extra nervösa att träffa sin nya klasskompis. Vi passade på att lära känna varandra genom lekar. Vi hoppas att Frida känner sig välkommen till vår klass!

 

Under onsdagen fick vi njuta av vårt årliga julbord som köket hade dukat fram. Alla var mätta och nöjda. Kanske framförallt av skumtomtar som de senare fick i klassrummet.

 

Idag torsdag har vi firat klassens dag och även uppmärksammat Alice G lite extra då hon flyttar till Singapore i mellandagarna. Eleverna hade med sig sina gosedjur och många smaskiga bakverk. De hade även förberett en videohälsning till Alice samt samlat ihop till en present som hon kan ha med sig till Singapore och tänka på oss. Ni föräldrar kan se denna videohälsning på elevernas drive. Dagen avslutades med Singstar och en julig film.

     

 

Vi vill nu passa på och tacka för denna termin. Vi hoppas att ni alla får ett härligt jullov och vilar upp er inför er sista termin på Mellangården. Istället för att eleverna kommer få ett vykort med julhälsning kommer vi detta år tänka lite extra på miljön och skickar därför med en hälsning från oss pedagoger i Villan via denna länk: Julhälsning från Saturnuspedagogerna 

 

Kommande händelser:

  • Vårterminen startar – Måndagen 8/1 är det dags för vårterminens första skoldag. Denna dag hälsar vi även vår nya klasskamrat, Frida välkommen till vår klass. Välkomna tillbaka!

Vi önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år!

 

Ann-Sophie, Ingela Mats & Trixie

Klasstelefon: 08-586 313 03

ingela.eriksson@lemshaga.se

ann-sophie.petersen@lemshaga.se

mats.sterneby@lemshaga.se

trixie.lindberg@lemshaga.se

4 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']