Jupiters veckobrev v.50

Hej alla Jupiterfamiljer!

Sista hela skolveckan för den här terminen är härmed över. Vi närmar oss jullovet med stormsteg!

I torsdags var det sista dagens med vanliga lektioner, då avslutades delar av projektet kring Landskapsdjuren och det skapades planscher som kommer att sättas upp i klassrummet.

Fredagen bestod av pyssel, knep och knåp i julens tecken. Malin kom och höll i pysseldagen och tog en paus från sjukskrivningen för att ge oss massor av julkänslor.

 

 

img_0640 img_0643 img_0645 img_0649 img_0650 img_0651

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

.

Viktig information om sista skolveckan

Måndag 19/12

Fadderdag

Vi ska åka skridskor med våra faddrar i Solen (åk9) hela dagen.

Kl. 9.20 samlas vi i skolan och åker sen buss till Ekvallen och då blir vi bjudna på en rolig och aktiv dag med skridsdkoåkning och korvgrillning! Dagen slutar runt 13.30.

OBS! Om du tar dig själv till eller från Ekvallen på måndag MÅSTE föräldrar maila Ayla eller Julia! Vi måste veta vilka elever som ska åka med oss från och till skolan. Vet vi inte att eleven ska ta sig därifrån själv på eftermiddagen får eleven följa med tillbaka till skolan.

Medtag: skridskor, hjälm, fika och kanske något litet extra att äta, skolan bjuder på grillkorv med bröd och en festis. Självklart är du klädd för en aktiv dag på isen, glöm inte vantar!

 

Tisdag 20/12

Klassens dag

kl:8.20- 14.30 Vi är på skolan hela dagen, se till att du har kläder för att kunna röra dig ute och inne. Vi lärare överaskar barnen med en härlig dag tillsammans för hela klassen.

 

Onsdag 21/12

Fair play cup, jullunch och avslutning i kyrkan

8.20 samling i klassrummet, ombytta och klara för att delta i innebandy cupen Fair Play Cup. Alla spelar och alla är delaktiga och hejar fram våra lag i Jupiter. Under dagen kommer det både att vara matcher, städning i klassrummet och Lemshagas traditionella julbord till lunch.

Ta med handduk och ombyte så att eleverna kan duscha vid dagens slut.

ca 14.30 avslutas dagen med prisutdelning.

Vi erbjuder alla elever som går på klubben att stanna mellan skola och avslutningen i Gustavsberg. Övriga elever som inte hinner hem kommer att kunna stanna med sina mentorer. Vi åker sen tillsammans med SL buss från Lemshaga till Gustavsberg i tid för avslutningen.

Om ni inte redan har fyllt i detta formulär som mailades ut i torsdags, gör det så vi vet vilka barn som stannar och vilka som åker hem. Det är för elevernas säkerhet som vi behöver veta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvPWxkxdciYv67ArBlqzxNiscoUuiBLdSuRLtV7PJ0GH-nfA/viewform

16.00-16.45 Avslutning i Gustavsbergs kyrka. Alla elever sitter tillsammans med klassen på angivna bänkrader i kyrkan och föräldrar och syskon får sitta i mån av plats längre bak i kyrkan eller stå. Vi har ingen gemensam återsamling utomhus efteråt men hoppas vi ses på kyrkbacken ändå för att säga god jul när ni går hem.

unnamed

 

Det kommer ett sista veckobrev nästa vecka med bilder och återblickar från terminen som gått samt information om terminsstarten 2017.

Varma hälsningar Ayla, Julia, Jessica och Malin

img_0586

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']