Klubbenbrev April

Månadsbrev från Klubben!

 

Hej,

Våren är här och den kom med stormsteg. Vi har redan hunnit med 2st lov. Här nedan kan ni se lite bilder ifrån vad vi har haft för oss!

 

Sedan senast har vi implementerat något vi kallar för Klubbens temadagar som vi fyller med lite olika aktiviteter. Hittills har det varit sång i Musikladan. Framöver kommer vi bland annat att erbjuda dans och bakning. Dessa dagar är inte låsta till någon speciell dag, utan erbjuds när vi har möjlighet, sett till personal samt lediga lokaler (Musikladan, Hemkunskapssalen osv). Eleverna informeras löpande under veckan och uppmuntras alltid att hålla extra utkik på vår aktivitetstavla så att de har koll på när dessa aktiviteter erbjuds.

 

Vi vill fortsatt påminna till att hålla Schoolsoft uppdaterat i god tid gällande busstider, hem med kompis etc. Det underlättar för oss att veta detta innan dagens mellis kl.14.30 så att vi kan påminna ditt barn om vad som gäller för eftermiddagen. Sker ändringar efter 14:30 önskar vi att ni ringer till Klubben på tlfn: 08-586 313 25.

 

 

Mvh

Klubben

 

klubben@lemshaga.se

tlfn: 08-586 313 25

 

En kommentar

  • Ann-Sofie säger:

    Tack för bra info, kul att ni startar temadagar, bakningen har varit saknad.

Kommenteringen är stängd.