Klubbens veckobrev v.2 och v.3

Hej!

Härligt att få komma till Lemshaga och lära känna era barn! Jag är ny för den här terminen och heter Michel ”Miche”Santala och kommer närmast ifrån Brunns Skola. Jag axlar Hanans roll som Klubben-ansvarig vilket känns både som en utmaning men framförallt kul! De första två veckorna har vi jobbat med att implementera lite nya rutiner såsom mellis-samling och positionering i matsalen för att tydliggöra övergången mellan skoltid och klubben-tid. Vi har även utfört en liten undersökning hos eleverna om vad de gillar, vad de önskar och vad de tycker skulle kunna bli ännu bättre på klubben.  Det har framkommit vissa önskemål som vi kommer kunna uppfylla och även mycket bra feedback som vi tar till oss.

I övrigt har det största fokuset för min del legat på att bygga relationer med eleverna, sällskapsspel har därför varit en naturlig resurs att tillgå. Ser fram emot min kommande tid på Lemshaga, dessa första två veckor har varit alldeles toppen!

Trevlig helg!

Miche, Niclas och Camilla

 

 

 

Nedan följer en liten påminnelse:

Onsdag den 30/1 är det utvecklings-samtalsdag och ordinarie lektioner utgår. 
Fritids och Klubben ansvarar för verksamheten denna dag. För att kunna planera inför dagen behöver vi veta om ditt barn ska vara närvarande denna dag. 
Va god skriv en kommentar i schoolsoft under mina tider: Ledig alt. Närvaro senast onsdag den 23/1. 
 
Hälsningar Fritids och Klubben