Klubbens veckobrev v.34

Hej!

Nu har skolan dragit igång med schemabrytande dagar.

Vi har börjar komma in i lite rutiner på klubben och nästa vecka kör vi igång med vårt aktivitetsschema som ni kan se nedan.

På måndagar kommer vi ha en timme fri skärmtid, då man får använda en dator.
Inga våldsspel eller spel med högre åldersgräns får spelas under klubbens skärmtid, det får heller inte komma något ljud från datorerna. Då får man låna hörlurar istället.
Vi använder heller inga sociala medier under klubben, alltså inte t.ex. Instagram, Snapchat eller Musical.ly.

Tisdagar erbjuder Läxhjälp med Krister, dit kan man gå om man behöver hjälp med någon läxa, eller bara om man vill plugga lite extra.

Varannan onsdag kommer Hanan baka i hemkunskapen som sen bjuds på klubben på fredagar, det kommer även vara datorklubb med Maria, där vi gemensamt gör något på datorerna. Det kan vara att skapa något i olika datorprogram, lära oss mer om hur datorerna funkar och tekniker kring dem, och ibland kanske vi spelar spel tillsammans.

Ayla kommer vara i träslöjden på torsdagar där det kommer vara lite mer fritt än på de slöjdlektioner som är under skoltid.
Det handlar om att använda sin kreativitet och ta vara på material som annars skulle slängts efter träslöjden i skolan. Det blir som en fortsättning efter utesnickis som vi har i Mellangården, för åk 1-3.
Kvar på klubben kommer även Daniel att ha Läxhjälp/extra matte på torsdagar.

På fredagar kommer ni få möjlighet att gå till idrottssalen för fritidsgympa med Krister. Det blir även här lite mer fritt än idrotten på skoltid och Krister kommer tillsammans med barnen hitta på aktivitetersom avslut på veckan.

 

Hoppas ni alla får en härlig helg!

 

/Maria, Hanan, Ayla, Johanna & Krister

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']