Klubbens veckobrev v.4 och v.5

Hej där hemma!

Under dessa veckor har vi ägnat oss åt att få upp lite blommor på väggarna.

Vi har spelat Wii, vanliga sällskapsspel och haft fritidsgympa. På utvecklingssamtals-dagen hade vi musik med Jonas i musikladan. Vi passade även på att ha en extra stund i gymnastiksalen som var lite roligare än vanligt nu när man fick kasta bollar på personalen… =)

 

Nästa vecka drar vi igång med bakning på Klubben. Det kommer att anordnas tisdagar på jämna veckor. Intresseanmälan gör eleverna på lista på väggen. Vi har möjlighet att ta med oss 6st elever per gång och dessa kommer givetvis att roteras.

Detta innebär att man inte alltid kommer att hamna med sin bästa vän utan får istället möjligheten att träna på att samarbeta i andra konstellationer. Ni kan med fördel prata med era barn hemma om detta så minskar vi dessa diskussioner markant. Vi förbereder även barnen på att bakningen pågår mellan kl.15-16 vilket medför att de binder upp sig till denna tid ifall de ska baka. Detta bl.a. så att de får en tydlig start, aktivitet samt avslut. (Tack för hjälpen!)

Under nästa vecka drar vi även igång ett nytt projekt på Klubben där vi i mindre grupper kommer att skapa manus för en film vi planerar att skapa gemensamt för Klubben. Vi hoppas på att kunna färdigställa den i tid till kommande föräldramöten.

Trevlig Helg önskar

Team Klubben

 

PÅMINNELSE:

Sportlovet närmar sig och vi behöver veta om ditt barn är i behov av fritids-/klubbenomsorg 25/2-1/3.

Var god fyll i Schoolsoft under kommentar från vårdnadshavare, Ledig alt. närvaro. Vid närvaro fyll även i aktuella tider.

Vi vill ha in din anmälan senast 3/2.

 

Hälsningar Fritids och Klubben