Klubbens veckobrev v.9-10

Hej!

Vi på Klubben hoppas att alla haft ett superhärligt Sportlov!
Klubben och Villan har hittat på en massa skoj under lovet. Det bowlades vid Gullmarsplan och vi varvade spärr och strikes med att testa på VR-labbet vid Tekniska Muséet. För att aktivera oss ytterligare åkte vi skridskor i Gustavsberg och sprang Lemshaga loppet med grillade burgare till lunch.

Under denna vecka har det bakats tillsammans med Niclas. Ett gott tillskott till eftermiddagens mellis! Kortspel har fått en uppsving under veckan och “Vänd-tia” är populärt för stunden.

På grund av svalt till iskallt intresse för filmprojektet måste vi tyvärr meddela att det ställs in. Istället planerar vi att dra igång med nya tematiska projekt som förhoppningsvis entusiasmerar mer!

Ett projekt som vi hoppas kunna dra igång till vecka 12 är att eleverna får plantera sina egna Pelargon-sticklingar. Eleverna kommer få måla och designa sina egna krukor som vi tänkte göra av återanvända glasburkar (tänk soltorkade tomater/oliv-burkar). Om ni har några hemma (som är rena! :)) så får ni gärna skicka med dem till klubben nästa vecka!

Trevlig helg önskar,
Miche, Niclas, Camilla och Victor på Klubben.

 

.