Mars vecka 43

Hej alla marsianer,

bra kämpat den här veckan!

Halloween-matte

 

Starkt deltagande under dagens Halloween-matte:

 

Människokroppen

 

 

Vi fortsätter lära oss massor om vår fantastiska kropp. I NO/tk-rummet på classroom kan du se vad vi har gjort hittills. Om du varit frånvarande från en eller flera lektioner kan du behöva gå in och kolla vad du missat.  Vi utgår för det mesta från materialet på ne.se. Hittills har vi arbetat med följande avsnitt:

Hjärna
Sinnen och hud
Hjärta och blod
Andning och lungor

Om du vill förbereda sig inför kommande avsnitt kan du kolla in Matspjälkning och reningsorgan, Muskler samt Skelett som kommer härnäst.

 

Bibliotek och läsning

 

När det är dags att starta en svensklektion blir ni alltid allra gladast om vi ska läsa tillsammans och det värmer lika mycket varje gång. Nu är det inte mycket kvar i Bliss och när vi avslutat den ser jag fram emot en period då vi kan utforska vårt fina bibliotek och hitta nya läsäventyr. Tänk att det är ni som gjort det såhär fint:

 

 

 

 

Höstlov är läslov

 

Förstås, det har ni koll på vid det här laget! Idag fick ni med er en liten höstlovsutmaning. Jag ser fram emot många digitala vykort även detta lov!

 

 

Krister hälsar

 

Vecka 45 börjar vi inne-idrotten. Det är viktigt med idrottskläder, skor och handduk. Vi duschar och byter om efter lektionen. Lokal planering på hemsidan blir synlig under V44.

 

 

Trevligt lov!

/Catrin, Maria, Johanna och Anna

 

3 kommentarer

Kommenteringen är stängd.