Mars veckobrev v 35

Hej alla i Mars

Då har vår första riktiga skolvecka med lektioner snart tagit slut. Det har varit fotografering, utegympa, läsning och mycket annat.

Vad gör vi på lektionerna?

Vi har nu precis börjat starta upp lektionerna i de olika ämnena. I idrott är det utegympa som gäller så se till att ha med kläder för att vara ute och idrotta i. I SO är det geografi och norden som berörs och i svenska har vi precis startat med läsning och vad vi läst under sommaren. Tänk på att ni alltid ska ha med en tystläsningsbok på lektionerna i svenska. Ni får gärna ta med er en bok hemifrån men ni kan också låna i biblioteket. Ni får 2 tillfällen varje vecka där ni kan byta bok om den tagit slut eller är på väg att ta slut och det är på läxläsning/fördjupningstimmarna. Det ska ni ha gjort innan ni kommer på en lektion i svenska.

Utvecklingssamtal

Då är det dags för utvecklingssamtal. Måndag 5/9 har vi heldag på skolan för utvecklingssamtal. Det innebär att det inte finns några lektioner denna dag. Istället är man hemma och kommer till avsatt tid för utvecklingssamtal eller är på Klubben. Ska man gå på Klubben måste man vara inskriven och anmälda dit. Det gör ni via Klubbens veckobrev. Tänk på att fylla i vad ni vill ta upp. Detta minst 3 dagar i förväg så vi kan komma förberedda till utvecklingssamtalet.

Tekniska hjälpmedel Lemshaga

Vi har fått in de flesta intyg kring regler, namn- och bildpublicering påskrivna av er föräldrar. Det är dock fortfarande några vi saknar. Lämna in dem under den närmsta framtiden.

Föräldramöte 28/9

Vi har nu planerat in ett datum för föräldramöte för Mars föräldrar. Vi ses onsdagen 28/9 kl 18:30-19:30. Mer information kommer längre fram.

Veckan som kommer v 36

Mån: Utvecklingssamtalsdag, Klubben eller hemma. Kommer när ni har tid (om det är denna dag)
Tis:
Ons: Idrott (grön+ röd)
Tors: Idrott (grön)
Fre:

Kommande:

21/9 Teater Röd
22/9 Teater Grön
28/9 Föräldramöte
Klassen- detta är vi Tyst läsning Uppsatart 1

Ha en trevlig helg
Krister och Marie

6 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']