Mars veckobrev v 39

Hej alla Marsianer!

Vandring tisdag

Under tisdagen v 40 kommer vi i Mars att vara ute och vandra. För information se bifogat brev. Tänk på att vi denna gång slutar vid busshållsplatsen (på väg hem), vilket innebär att alla kan hoppa av där det passar er bäst. Marie och Krister åker till skolan så de som vill får följe dit.

vandring-ak-5

Svenska

Vi fortsätter med vårt arbete kring läsförståelse. Vi har denna veckan tagit en paus i att läsa våra skönlitterära böcker och börjat jobba i ett material som heter Zick Zack. Där får vi komma i kontakt med olika typer av texter där vi, som med allt annat under detta område, lär oss att förstå vad vi faktiskt läser. Vi kommer att alternera våra arbetssätt, även om allt handlar om läsförståelse, för att få så mycket kunskap vi kan.

SO

Nordenresan har kommit igång på allvar och ni har nu klarat av Finland och begett er till Norge. Arbetet flyter på bra, strukturen börjar sätta sig, datorer används flitigt för att söka information på. Varje land kommer att ha ca 3 lektioner på sig.

Föräldramöte

Vi vill tacka för ett trevlig föräldramöte med alla er föräldrar. Extra trevlig för mig Marie som fick träffa er alla för första gången. Protokollet ligger ute på Schoolsoft för er att ta del av och här kommer även lite information från Kristina om Facebbokgruppen som bildades bland er föräldrar efter mötet för enklare kommunikation.

Facebookgruppen “Lemshagaföräldrar till barn födda 2005” är startad.

Alla som går med i gruppen kan godkänna medlemsansökningar, så det bör gå fort att få gruppen att fungera!

Nästa vecka:

Mån- Idrott (röd)
Tis- Vandring (se bifogat brev)
Ons- Idrott (röd+ grön)
Tors- Idrott (grön)
Fre-

Ha en trevlig helg!

Krister, Simon och Marie

 

6 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']