v.51 God Jul Mars

Apropå decimaler som ni arbetat med i matten har vi varit en decimerad men tapper skara elever på plats den här veckan.

 

Veckan har bland annat innehållit en till innerast med spel, en favorit i repris som verkligen bygger vi-känslan mellan grupperna. Vi är en enda stor klass och alla trivs med varandra. På innerasterna blir det brädspel, socialt samspel och “häng” som alla uppskattar.

 

Sista lektionerna har gått åt till att göra klart men mest njuter vi och tar det lugnt och passat på med mer kreativa lektionsinnehåll. Mattekluringar och gåtor i matte på olika sätt där man måste tänka till ordentligt, eller så skriver eleverna på sina olika svenska texter in i det sista. Vi hoppas att många har känt att de haft tid att arbeta klart i lugnare tempo.

 

Vi avslutade med en härlig stund på skridskobanan i onsdags och efter torsdagen lämnar vi skinande rena klassrum, kapprum och trapphus efter oss. Eleverna har varit väldigt flitiga och inte bara städat det de själva stökat ner utan gjort en god gärning för hela skolan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Några viktiga saker inför ledigheten:

  • Alla som saknar kläder, skor osv måste höra av sig till oss mentorer, vi vet var kvarglömda kläder förvaras men ni får leta själva. Vi har haft modevisning av kvarglömda kläder i klasen så förhoppningsvis har alla hittat sina saker.

 

  • Skolstart och vanligt schema direkt måndagen 8/1, då ses vi pigga och glada, taggade på att köra igång igen direkt!

 

  • Njut av ledigheten på ditt eget sätt och gör sånt som gör dig glad. I julens anda uppmanar vi er också att göra något som gör andra glada, för sann glädje är den man delar med andra.

 

 

God jul, tack för allt i år!

önskar Ayla, Julia och Malin

En kommentar

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']