Merkurius vecka 35

Hej Merkuriusar!

Så har ni då avverkat första veckan efter ordinarie schema. Ni har både träffat gamla, nya och nygamla lärare och ni har verkligen visat direkt att ni är fantastiska elever. Vi ser verkligen fram emot att lotsa er vidare mot oanade höjder. Beträffande schemat så flaggar vi för att det fortfarande kan ske vissa mindre förändringar.

Veckan som varit:

Ni startade upp veckan med att börja förbereda er inför kommande utv.samtal. Vi mentorer ser fram emot att vidare få diskutera era mål och utveckling på måndag och onsdag.
Tisdag och onsdag tuffade vidare i behaglig fart och sedan kom ni vackrare än vanligt till skolan inför torsdagens skolfoto. Den något mer välkammade frisyren byttes under eftermiddagen ut mot glöd i ögonen och några blåsor i handflatorna när vi hade nöjet att besöka Värmdö BootCamp för ett rolig/jobbig stund i deras hinderbana. När vi lämnade BootCampen passade instruktören på att bjuda in er till Bootcamp Games. Ett hinderlopp i Hemmesta över 7km och med ca. 40 hinder som skall passeras utefter vägen.
Följ länken för mer info: http://bootcampgames.se/

IMG_0498IMG_0500

IMG_0501IMG_0503

IMG_0504

 

Veckan som kommer, v.36

På måndag är det ju som bekant utvecklingssamtalsdag för oss här på Lemshaga. Maggie kommer sitta i L3, Ann i Hkk-salen och Henrik i L1. Eleverna är lediga den här dagen om man inte har samtal förstås. De flesta av er kommer att ha era samtal under den här veckan.
Annars är det inga schemabrytande aktiviteter under veckan utan ni följer schemat som vanligt.

Övrig viktig info

Viktiga kommande datum:
20/9 Lemshagaspelen
5/10 Föräldrakoordinator möte
20/10 Orienteringsdag – Hellasgården

Uppdatera kontaktinfo på SchoolSoft
Vi ber alla föräldrar och elever kolla sina uppgifter i SchoolSoft under “Min Profil”, så att de stämmer. Se till att all kontaktinformation är ifylld. Ni ändrar själva kontaktinformationen under “Min Profil” (telefon- och mobilnummer, e-post- och hemadresser, m.m).

OBS:

Vi saknar fortfarande nedanstående avtal från några elever!!!!!!

Avtal att skriva på
Ni behöver skriva på avtalen nedan igen. Skriv ut (om ni kan), skriv på och lämna in dem till oss snarast. Vi kan skriva ut åt er på tisdag om ni inte kan skriva ut hemma.

Allmänna datoravtal – Datoravtal-Ladan-2015-2016

Elever som har specialkost ska lämna in en ny infolapp om vad man har för kost/allergier. Detta är viktigt för köket. Lappen lämnas in till oss.

Specialkost blankett – Specialkost

Skåplås
Kom ihåg att ni ska ha godkända lås på era skåp. Det finns att köpa från oss för 50kr om ni behöver ett.

Nötallergi

Vi vill påminna er alla ytterligare en gång att det är total nötförbud på hela skolan. Extra viktigt att ni tar detta på allvar nu då vi har mycket känsliga (luftburen!) nötallergiker i Ladan. Detta gäller även det som har spår av nötter.
Veckans kommentar: Är du grymt eller sjukt taggad inför nästa veckas coopertest??

Ha en underbar helg! Vi ser fram emot att se er igen nästa vecka!
/Maggie, Ann, Johan och Henrik

14 kommentarer

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']