Merkurius veckobrev V.7

Hej alla merkuriusar.

Vad detta sista vinterveckan?? Vi får väll se.
Vi har i vart fall utnyttjat den så mycket vi kan denna vecka. Under torsdagen samlades hela merkurius ute för att åka skridskor, grilla korv och socialisera. Detta var temat för veckans friluftsliv.
Hur gör man om olyckan är framme när man är på isen var också ett tema för veckan. Fantastiska elever som testar och vågar.

Under veckan har vi också startat upp våra utvecklingssamtal. Härligt att få se alla igen, även om det var digitalt.
Vi tackar för alla elever och föräldrar för härliga och intressanta samtal.

Info från Rektor Jill:

Information inför kommande lov

Hej alla,

Nu närmar vi oss sportlovet igen. Det var för ett år sedan vi började sätta in åtgärder kring Corona och Covid-19. Tänk så fort det har gått!

Den här gången är vi mer förberedda. Vi har mer erfarenhet och följer alla rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten.

Inför detta års sportlov är det mycket tuffare regler än tidigare. Den elev/personal som väljer att åka utomlands förbjuds att infinna sig på arbetsplatsen om sju dagar eller på annat sätt beblanda sig med andra även om man inte uppvisar symptom. Se vidare länk.

Skolan (arbetsgivaren) har ett ansvar enligt arbetsmiljölagstiftningen att förebygga ohälsa, i detta fall skydda sin personal från smitta. Det är också enligt smittskyddslagen alla medborgares ansvar att genom uppmärksamhet och rimliga försiktighetsåtgärder medverka till att förhindra smittspridning.

Har du frågor kring detta får du gärna vända dig till Jill Sterner eller när det gäller hälsofrågor till Judith Johansson, vår skolsyster.

https://www.fremia.se/nyhetsrum/nyheter/karantan/

Fortsatt distansundervisning fram till 1 april

Kommande aktiviteter:

Nästa vecka är det lite prov och inlämningar. Se till att ni har koll på vad som gäller och är det frågor hör av er till ämneslärarna.

V.9 Sprotlov. Tid för rekreation och förhoppningsvis mycket utelek!

V.14 – Påsklov

Trevlig helg önskar

Patrik, Annica, Malin

En kommentar

Kommenteringen är stängd.