Neptunus – V33

V33

Hej alla Neptunusar!

 

Vilket härligt gäng!!

Tack för denna första skolvecka! Vi är så glada över att få lära känna er alla! 

Vi har haft en kort men intensiv vecka.

 

Under veckan som gått har vi haft några aktiviteter som att skriva ord, räkna till 10, lekt lekar och format bokstäver.. Vi har med andra ord “smygstartat” hur det är att ha lektioner i årskurs 1. När vi idag började titta på barnen sommarläxor fick vi höra om renar, grodor, humlor, maskar, älgar och pansarsniglar. Så spännande att höra!

 

.  

   

 

 

 

Vi saknar fortfarande några som inte skickat in er sommaruppgift på vänskapsrelationer i naturen. Skicka in den så fort du kan. ann-sophie.petersen@lemshaga.se eller eva.lorne@lemshaga.se

 

När vi fotograferar barnen i deras lärande här i skolan behöver vi veta om era barn får finnas med på bilderna, med namn och /eller på bild. På schoolsoft har vår IT-tekniker Martin publicerat ett brev som vi vill att ni läser, sedan tar ställning och även fyller i vad som gäller era barn. Gör det gärna så snart som möjligt. 

 

Skicka gärna med barnen en frukt. Det är många som blir trötta och hungriga, en del på fm och andra på em, och då är det bra med en frukt.

 

Påminner om…

 

  • Skolmaterial – Vi önskar att eleverna har med sig en A4 plast- eller pappersmapp tydligt märkt med deras namn, som eleven ska ha sin läxa i för transport mellan skola och hem.

 • Extrakläder – Alla barn behöver extrakläder på hyllan och även regnkläder och stövlar. Vi är ute i alla väder 🙂

 • Märkning – Med många barn i samma kapp- och klassrum blandas saker och kläder lätt ihop. Hjälp oss alla genom att märka alla barnens saker med namn.

 

 • Specialkost – Vi vill att ni som har allergier och matintolerans, och har läkarintyg, lämnar in blanketten med specialkost.  

https://lemshaga.se/wp-content/uploads/2016/02/Specialkost-blankett.pdf

Vecka 34

Måndag: Skoldagen börjar 9:40
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: Lunchmatsäck och kläder efter väder då vi kommer vara ute större delen av dagen.
Fredag: Ingen idrott.

 

Kommande händelser:

 • 26/8-27/8 – Lägerskoledagar
  torsdagen den 26/8 kommer vi att vara i skogen i närheten av skolan. Denna dag vill vi att eleverna har med sig en frukt, lunchmatsäck och något att dricka. (Ej läsk, godsaker eller nötter)

På fredagen den 27/8 kommer vi att ha olika aktiviteter på skolan och vi äter lunch här.

 • 16-17/9 – Skolfotografering

 • 29/9 – “Lärakännasamtal” – Vi kommer att erbjuda dessa samtal från vecka 39, men framförallt på onsdagen den 29/9 då hela dagen är vigd till detta. Tider kommer att läggas upp på Schoolsoft. Vi meddelar i ett veckobrev när detta sker och det är först till kvarn som kommer att gälla. 

 • V44 – Höstlov
  1-2/11 – Utbildningsdagar – Fritids och skola stängt 

3-5/11 – Lov – Fritids öppet

 

Tack för denna vecka!

 

Ann-Sophie, Eva & Lotta

ann-sophie.petersen@lemshaga.se 

eva.lorne@lemshaga.se

charlotte.widell@lemshaga.se                tel. till expeditionen: 08-586 313 01

 

6 kommentarer

Kommenteringen är stängd.