Saturnus sommarbrev

Hej alla fantastiska Saturnusar!

Det är med vemod i hjärtat vi skriver det sista veckobrevet! I veckan har vi gjort färdigt sådant som inte varit klart, plockat ihop året tillsammans i Villan, lekt vattenleken “Bagare Hultmans bak” (som slutade med att vi pedagoger var helt genomblöta) och vi spelade även en brännbollsmatch tillsammans med Uranus. 

Äntligen är pandemin över och vi fick åter ha vår traditionsenliga skolavslutning i Amfiteatern. Härligt att vi får träffas fysiskt igen! Vi är inte så mycket för långa, tråkiga tal så istället genomförde vi föreställningen: “This is it!”. Hoppas ni uppskattade den lika mycket som vi uppskattat att få skapa och genomföra den för er! Ni som var på plats och fotade eller filmade får gärna maila foton/film till oss! 

Vi vill även tacka för de här åren och att vi fått vara era mentorer. (Å tack för alla fina presenter!) Tillsammans har vi skrattat, gråtit, svettats, lekt, busat och haft det väldigt roligt tillsammans. Vi är oerhört stolta över den utveckling ni alla har gjort och vi tror att ni kommer rocka i Jupiter! 

Vi vill önska er ett härligt sommarlov och lycka till i framtiden! <3

Varma kramar,

Daniel, Ingela, Caroline, Tina och Vincent

 

2 kommentarer

  • Nora med familj säger:

    Tack för en underbar avslutning på mellanstadiet! Vi kommer att sakna er!

  • Nora med familj säger:

    Tack för en underbar avslutning på lågstadiet! Vi kommer att sakna er!

Kommenteringen är stängd.