Saturnus Välkomstbrev

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår!


Nu är det dags att starta ett nytt kapitel tillsammans med er. Denna gång handlar det om Saturnus och vår nya lokal, Villan. Ingela kommer att vara mentor för den gröna gruppen och Ann-Sophie kommer att vara mentor för den röda gruppen. Mats är ansvarig pedagog från fritids och Trixie kommer att arbeta som resurs istället för Linus. Ingela kommer att ansvara för matematik, SO och engelska i båda grupperna och Ann-Sophie ansvarar för Svenska och NO.  Vi ser fram emot ett nytt och spännande år!

 

Nästa vecka:

  • Skolstart – Vi träffas i amfiteatern kl.9.00. För de som är i behov av omsorg innan kommer fritids att finnas på plats som vanligt. Efter samlingen i amfiteatern kommer vi att gå ner till Villan. För de föräldrar som är nyfikna på våra nya lokaler har chans att följa med på en visning tillsammans med sitt barn. Därefter vill vi pedagoger umgås själva med våra elever. Skoldagen avslutas kl.13 och för de elever som har behov att stanna längre är fritids öppet som vanligt.
  • Lägerskoledager – torsdag och fredag kommer vi att ha lägerdagar på skolan. På torsdagen kommer vi att ha olika aktiviteter på skolan och vi äter lunch här. På fredagen kommer vi att gå på en liten vandring. Denna dag vill vi att eleverna har med sig lunchmatsäck med något att dricka.

Kommande händelser:

  • Utvecklingssamtal – Vi kommer att erbjuda samtal måndag 18/9 och onsdag 20/9. Tider kommer att läggas upp på Schoolsoft. Vi meddelar när detta sker och det är först till kvarn som kommer att gälla. 

Övrig information:

  • Avtal om datoranvändning – Vi vill att ni fyller i avtalet om datoranvändning och bildpublicering.
    Ni hittar avtalet här.
  • Specialkost – Vi vill att ni som har allergier och intolerans med läkarintyg lämnar in blanketten med specialkost.
    Ni hittar blanketten här.
  • Se över och uppdatera era uppgifter på SchoolSoft vid behov.

 

Ingela, Ann-Sophie, Mats & Trixie

Klasstelefon: 08-586 313 03

ingela.eriksson@lemshaga.se

ann-sophie.petersen@lemshaga.se

mats.sterneby@lemshaga.se

trixie.lindberg@lemshaga.se

 

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']