Sommarbrev Saturnus v23

Hej alla fantastiskt fina Saturnusar som nu blir Jupiter! 

 

Först en liten tillbakablick på den sista veckan vi hade tillsammans då vi fick vi vara med om mycket tillsammans och då vi verkligen passade på att umgås.

Vi har bla. städat, utvärderat, haft “spellektion”, pyjamasparty, “tebjudning”, släppt ut fjärilar, sprungit ett skollopp, hållit i dansen för de andra klasserna, haft utflykt till Gustavsbergs bästa lekplats, fikat hos Johannes, önskat Lykke lycka till och mycket mer.

 

 

Sedan en hälsning från Cissi:

Tack alla underbara elever i Saturnus för både bildlektioner och fredagarna i röda gruppen. Det har varit så fint att få arbeta med er i Villan med SO, engelska och svenska. Efter sommaren ses vi igen i Jupiter. Då kommer jag att vara er lärare i engelska. Vi kommer att ha två lektioner varje vecka och det blir varierande innehåll. Det ser jag verkligen fram emot! Ha nu en jätteskön sommar och njut av allt som hör till.

Ingen är som du.
Tro på dig själv.
Gör ditt bästa.
Du kommer att lyckas!

Kram från Cissi

 

Och till sist…

Tänk vad snabbt tre år kan gå! Det är nu dags att gå skilda vägar. Det är dags för nya kunskaper och utmaningar. 

 

Det har varit ett nöje att få lära känna er samt få ta del av er personliga utveckling. När man tittar på gamla bilder från när vi träffades för första gången inser vi hur stora ni har blivit. Det är nu dags för er att ta klivet upp till mellanstadiet. 

 

Idag fick ni varsitt armband med 20 pärlor, varje pärla med 2 stjärnor= våra 40 starkt lysande stjärnor som gått i Saturnus. På armbandet är även ett hjärta för att ni alltid kommer att finnas i våra hjärtan.

 

Av Gottis fick ni ett fiskespö som avslut på tre års roliga friluftsliv- och idrottslektioner. Hon önskar en härlig sommar och god fiskelycka.

 

Varmt tack för de fantastiska blommorna och de fina orden som vi fick av er på avslutningsdagen. Nu kommer ett efterlängtat sommarlov och vi vill passa på och tacka för oss. Ni är våra starkt lysande stjärnor och ni finns i våra hjärtan.

 

Vi önskar er all lycka på er nya resa. 

 

Varma sommarhälsningar

Ansi, Eva, Cissi, Gottis, Ulrika, Johannes och Hanna

 

2 kommentarer

  • Måns med familj säger:

    Tack för en fantastisk sista termin och en fin avslutning i Saturnus! Ni kommer att vara saknade! Glad Sommar!

Kommenteringen är stängd.